Radisson Blu feirer SAS’ 70-årsdag og gir ekstra poeng for overnattinger!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hotellkjeden Radisson Blu gratulerer SAS med sine 70 år og deres gave er å gi alle EuroBonus-medlemmer doble EuroBonus-poeng for overnattinger i perioden 19. januar til 28. mars!

Tilbudet gjelder kun overnattinger i de nordiske landene, men alle Radisson Blu-hotellene i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island er med i kampanjen. Om man registrerer sitt EuroBonus-kort får man normalt 500 poeng pr. overnatting, mens dette vil økes til 1000 poeng under denne kampanjen. Radisson Blu og SAS deler som kjent mye av sin historie, og hotellene hadde lenge navnet til flyselskapet, Radisson SAS, som en del av merkenavnet.

Radisson Blu har et relativt høyt antall hoteller i Norden og deltakende hoteller teller 8 i Danmark, 6 i Finland, 2 på Island, 20 i Norge og 11 i Sverige, så her bør det være mulig å få uttelling for kampanjen om man ønsker.

For å benytte seg av dette tilbudet må du bestille hotellrom via Radisson Blu sine hjemmesider direkte, og vilkårene sier klart at bookinger via tredjepart ikke vil telle for denne ekstra opptjeningen. Det er ikke noe tak for antall netter man kan benytte seg av under kampanjen, men man vil kun få ekstra poeng for ett rom pr. natt, så om man bestiller flere rom på samme konto vil dette trolig ikke gi full uttelling for mer enn ett rom. Vær oppmerksom på at det er EuroBonus Extrapoeng man får og ikke Grunnpoeng (som teller mot neste nivå). Og så er det verdt å nevne at om du velger å ta EuroBonus poeng for oppholdet kan du ikke samtidig tjene opp Gold-Points i Radisson Blu sitt eget lojalitetsprogram Club Carlson.

Les mer om kampanjen, se fullstendige vilkår og bestill på hjemmesidene til Radisson Blu!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *