SAS-ansatte med på Copenhagen Pride Parade

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Uniformert kabin- og bakkepersonale er med når SAS i dag hyller mangfoldigheten i Copenhagen Pride Parade. Dermed får paraden følge av Skandinavias eldste flyselskap som i år fyller 70 år.

SAS er en mangfoldig arbeidsplass, og Copenhagen Pride er kjent som en hyllest til både lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle (LGBT), og retten til å være den man er. Det vil vi gjerne støtte opp om om, sier Mariam Skovfoged, pressesjef i SAS.

For SAS er det viktig å avspeile det mangfoldet som finnes i samfunnet.

 Forskjelligheten bidrar til kreativiteten og gjør oss bedre til å nå våre mål og løse våre oppgaver i fellesskap. Hos oss er alle velkomne uansett alder, kjønn, etnisk bakgrunn, nasjonalitet, religion, seksuel orientering, handicap, politisk overbevisning eller sosial status, sier Mariam Skovfoged.

Radiostasjonen POP-FM  vil under hele paraden sende live fra SAS-vognen, som er pyntet med regnbuefargede bannere, ballonger og personale i SAS-uniform.

Vielse i luften
SAS var det første flyselskap som i 2010 skapte rammene til vielser av to homoseksuelle par i 10 kilometers høyde. Den første vielsen var av det tyske paret Alexandar Mijatovic og Shantu Bhattacuejee og deretter det polske paret Ewa Tomaszewicz og Gosia Rawinska.

Begivenheten var en del av vår ”Love is in the air”-kampanje – som også er det sloganet SAS deltar med i paraden. Vielsene nådde ut til 150 millioner mennesker verden over og genererte mer end 550 000 unike besøkende på SAS’ Love hjemmesiden.

– I SAS vil vi gjerne støtte opp om kjærligheten – uansett kjønn, og derfor var vi også first mover på homoseksuelle vielser i luften. Det synes vi godt at vi kan være stolte av, siger Mariam Skovfoged.

SAS fokus på seksuel likestilling er blitt bemerket i LGBT-milljøet verden over, og har bl.a. medført at SAS ble utnevnt til beste flyselskap av LGBT-reisende i USA (2012) og kåret som det mest gayfriendly selskap (The Points Guy 2015).

Kilde: Pressemelding fra SAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *