SAS åpner direkterute fra Stavanger til Manchester

SAS åpner direkterute fra Stavanger til Manchester

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS svarer på den store interessen for engelsk fotball med å opprette en ny direkterute fra Stavanger til Manchester. Ruten vil være helårlig, med to avganger i uken. 

SAS har løpende utvidet direktetilbudet til Manchester i samsvar med den økte etterspørselen for reiser til det britiske øyriket, og interessen for engelsk fotball spesielt. Fotballklubbene Liverpool, Manchester United, Manchester City og Leeds United har store tilhengerskarer i Norge, og med direktefly til Manchester Airport så kommer man raskt og effektivt til de store fotballopplevelsene i regionen.

– Interessen for engelsk fotball er stor, og nå legger SAS ytterligere til rette for at enda flere nordmenn kan reise raskt og effektivt for å se sine favorittlag i aksjon på de berømte arenaene, sier finansdirektør Torbjørn Wist i SAS. – Vi er det selskapet som har flest flyforbindelser mellom Skandinavia og Manchester.

SAS flyr også til Manchester fra både Oslo og Bergen, i tillegg til flere daglige avganger mellom Oslo og London. I vinterprogrammet flyr SAS hele 49 ukentlige avganger til Manchester fra Skandinavia.

– Vi har latt oss fascinere av Liverpools sportslige suksess og Ole Gunnar Solskjærs populære inntreden i Manchester United, som åpenbart har inspirert mange nordmenn til å reise til kampene. Det er gledelig å kunne respondere på dette gjennom å opprette så mange direkteflygninger med SAS, sier Torbjørn Wist.

Direkteruten fra Stavanger til Manchester vil gå to ganger i uken, mandag og fredag, og ruten flys med Boeing 737. Første avgang tar av fra Stavanger 8. november kl 19:05 med ankomst 19:45 lokal tid. Retur på fredagen er 20:25 med ankomst kl 23:00. Mandagsruten går 19:30 med ankomst 20:10 og retur 20:50 med ankomst Stavanger 23:25.

Kommer du til å benytte deg av denne ruten? Diskuter saken i forumet vårt.

Forsidebilde: Andrew Pickett / Visit Britain

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *