SAS ÅPNER NY RUTE TIL JFK-FLYPLASSEN I NEW YORK

SAS Airbus A350 SE-RSB

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

9. februar lanserer SAS sin nye rute mellom Københavns Lufthavn og John F. Kennedy International Airport i New York. Den nye ruten gjør det enkelt for SAS-kunder å reise fra både vest- og østsiden av New York, ettersom SAS fortsetter å tilby avganger fra Skandinavia til Newark.

Gjennom lanseringen av sin nye rute til JFK i New York, vil SAS tilby sine kunder hyppige avganger til denne praktiske og effektive flyplassen med enkel tilgang til og fra New York og mange videreforbindelser å velge mellom.

JFK-tilbudet begynner med fem ukentlige flyvninger fra København, og øker med daglige flyvninger for sommerprogrammet. SAS skal operere inn til terminal 7 på JFK.

Vi er veldig glade for å lansere vår nye rute til JFK. SAS tilbyr et solid produkt til Newark Airport fra Skandinavia, og vi tror dette tillegget til JFK fra København vil styrke New York-tilbudet til våre kunder. USA er et strategisk marked for SAS, og vi vil fortsette å utvikle nye ruter og destinasjoner når den rette muligheten byr seg.

Erik Westman, EVP & CCO, Network and Revenue Management.

Amerikanske  destinasjoner fortsetter å generere etterspørsel etter flere og hyppige avganger. SAS vil tilby rundt 130 avganger per uke på totalt 12 ruter i vinter.

Rutetider til og fra JFK:
Vinter 2022
Mandag, torsdag, fredag, lørdag og søndag
CPH-JFK: 18:25 – 21:30
JFK-CPH: 23:00 – 12:55

Sommer 2023
Daglig
CPH-JFK: 19:20  – 22:00
JFK-CPH: 23:55  – 13:45

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *