SAS vinner alle klassene i Danish Travel Awards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS stikker for andre år på rad avsted med fire av fire mulige priser i Danish Travel Awards 2016. SAS vant denne kvelden priser for «Beste Charter selskap», «Beste innenriks selskap», «Best European Airline» og «Best Airline Intercontinental» .

Nok en gang vant SAS alle klasser i den årlige danske konkurransen for reiselivsbransjen Danish Travel Awards. Vinnerne ble valgt av kundene, reiselivsbransjen og noe som var nytt i år. Det ble kåret en vinner i hver enkelt kategori. Alle fire priser skaper stor engasjement hos SAS.

– Vi er i et sterkt konkurranseutsatt marked, og derfor er det en stor klapp på skulderen når vi i kveld får alle fire priser – og til og med for andre året på rad. Våre kunder har høye forventninger og krav til oss, og de forventningene vi leve opp til, for eksempel, med å være innovative, åpne nye ruter og gjøre reisen enklere for våre passasjerer,

Lars Sandahl Sørensen, operativ direktør, SAS

70 års jubilanten vinner 4 av 4 priser i Danish Travel Award
70 års jubilanten vinner 4 av 4 priser i Danish Travel Award

Danish Travel Awards * 22

Årets prisutdeling er den 22. gangen. Som en ny funksjon i år ble vinneren av kategorien «Beste innenriks selskap» stemt frem ved en direkte avstemming under selve arrangementet. Derfor var alle deltakerne i Danish Travel Awards 2016 bidragsytere til å identifisere SAS, som vinner av denne kategorien.

– Når vi vinner alle fire priser, betyr det at våre kunder anerkjenner vårt produkt og ikke minst det gode arbeidet som alle våre ansatte gir hver dag. Vi gir våre kunder en unik og ekstra reiseopplevelse. For eksempel ved å tilby nye kabiner, nye fly, mulighet for fast track, lounger og den beste europeiske reise-app

Lars Sandahl Sørensen, operativ direktør i SAS.

SAS åpnet i forrige uke en direkte rute fra København og Oslo til Miami. Med Miami ruten, har SAS nå 11 direkteruter til USA, fire av dem har blitt åpnet i 2016. I tillegg til de nye rutene fra København og Oslo til Miami, åpnet SAS direkterute fra Stockholm til Los Angeles den 14. mars og fra København til Boston den 29. mars.

Kilde: SAS Press

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *