Aprilsnarr: SAS EuroBonus lanserer nytt status-nivå

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi gjør oppmerksom på at denne historien ble skrevet som vår aprilspøk 1. april. Den medfører derfor ikke riktighet.

InsideFlyer har de siste ukene presentert flere nyheter som ligger i EuroBonus 3.0. I dag kan vi komme med enda en god nyhet for medlemmene av EuroBonus, og spesielt de som reiser veldig mye.

Vi husker vel alle at EuroBonus 2.0 førte med seg flere negative trekk enn positive, og mange var kritiske til «oppgraderingen» av SAS sitt bonusprogram. Nå som SAS har sagt at de innfører EuroBonus 3.0 i år, har lekkasjene fra innholdet i denne oppgraderingen så langt vært bare positivt.

Den neste nyheten for EuroBonus vi nå som de første kan presentere er at SAS har sett et behov for et nytt nivå i EuroBonus-systemet. Diamant-nivået som ble innført har vist seg å få mange flere medlemmer enn hva SAS hadde beregnet, og flere har jo også klaget på at det er få fordeler ekstra for Diamant-medlemmer i forhold til Gull. Med så mange medlemmer på Diamant-nivå blir det dyrt for SAS å tilby fordeler som vil koste selskapet mye penger.

Samtidig har SAS en gruppe viktige kunder som flyr mer enn det Diamant-nivået krever, men som ikke når opp til det sagnomsuste Pandion-nivået, hvor man kun kan bli personlig invitert til medlemsskap etter å ha brukt adskillige hundretusener av kroner på SAS over flere år. På bakgrunn av dette vil SAS EuroBonus nå til sommeren innføre et Platinum-nivå som vil ligge mellom Diamant og Pandion.

For å oppnå Platinum-status må du fly 180 ganger med SAS eller samle opp 180 000 grunnpoeng i løpet av 12 måneder. Klarer du det, vil du få følgende ekstra fordeler:

 • 4 oppgraderings-vouchere i året
 • 50% flere bonuspoeng om du flyr med SAS/ Widerøes kommersielle ruter
 • Blokkering av midtsete både i SAS Go og SAS Plus så fremt det er ledige seter
 • Alltid ledige bonusbilletter så lenge der er billetter til salgs
 • Gratis mat og drikke i SAS Go
 • Kan bestille drikke fra Business Class menyen på langrutene uansett hvilken klasse man flyr
 • Eksklusive invitasjoner til reiser og eventer fra EuroBonus, kun for Platinum

Hvordan selve kortet vil se ut, har vi ikke klart å få på det rene. Men det blir nok presentert når SAS offisielt går ut med dette en gang i løpet av våren.

Så for dem som reiser veldig mye, blir nok dette en ny fordel som kundene vet å sette pris på, og for SAS vil vi anta at målet er å holde de mest lojale kundene fornøyde i håp om at de vil bruke enda flere penger på SAS i fremtiden.

Kommentar

 1. pederE sier

  he he morsom 1 april spøk, men de burde absolutt ha gjort diamantnivået bedre med flere fordeler.
  De burde også heve kravet for diamant til 150 000 poeng eller høyere, mer ekslusivt for de som innehar det.

  noen som har erfaring med pandionfordelene etter eurobonus 2.0 ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *