20%-50% poengrabatt på alle reisemål med SAS EuroBonus!

SAS EuroBonus poengrabatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS vil tydeligvis ikke at vi skal brenne inne med for mange poeng på EuroBonus-kontoene våre. Flyselskapet har nå en ny kampanje med 20% – 50% poengrabatt på alle reisemål.

Det eneste som føles like godt som en god deal på opptjening av bonuspoeng, er en god deal på å bruke de. Denne gangen byr SAS på 50% poengrabatt til Skandinavia, 30% til Europa og 20% til USA og Asia. Det vil si at du kan reise innen Skandinavia fra 5 000 poeng tur/retur, Europa fra 21 000 poeng tur/retur, og Asia og USA fra 48 000 poeng tur/retur. Tilbudet gjelder for SAS Go og SAS Plus, men som vanlig er det ingen rabatter å hente i business class. Du kan imidlertid by på oppgradering av bonusbilletter gjennom PlusGrade-systemet på samme måte som for betalte billetter. Enten med penger eller med EuroBonus-poeng. I motsetning til vanlige billetter er det imidlertid ingen ekstra grunnpoeng å hente på oppgraderte bonusbilletter.

SAS EuroBonus poengrabatt

Merk at kampanjen først åpner for Gull- og Diamantmedlemmer, før tilbudet gjøres tilgjengelig for alle EuroBonus-medlemmer.

Du finner kampanjen og fullstendige betingelser på SAS sin hjemmeside.

Betingelser

Siste frist for å bestille er søndag 30. juni 2019. Rabatten gjelder tur/retur-reiser med SAS og Widerøe. Reiseperioden er 1. september 2019 til 31. desember 2019 for Europa, og 1. oktober 2019 til 31. mars 2020 for USA. Skatter og avgifter kommer i tillegg, og vil variere med reiserute.

Poengrabatt gjelder kun tur/retur-reiser. Barn under 12 år får 50% rabatt på poengprisen.

God tur!

Kommentar

  1. Børge sier

    Nesten ingen seter tilgjengelige lørdager og søndager på Oslo-Haugesund. Da må det penger til, ikke poeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *