SAS EuroBonus: Poengrabatt for Gull- og Diamantkunder

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi skrev i går at SAS ville komme med et tilbud til EuroBonus-medlemmer med gull- og diamantstatus, og i dag er dette tilbudet offentliggjort. Tilbudet innebærer poengrabatt på bonusreiser til alle destinasjoner som SAS flyr til.

Tilbudet gjelder altså både på innenriksruter i de skandinaviske landene, samt øvrige kort- og langruter. Rabattene varierer fra destinasjon til destinasjon. Best uttelling får man til Chicago, med hele 50% rabatt. Her er en fullstendig oversikt fra SAS sine nettsider:

EBG EBD offer

50% rabatt på bonusreiser til USA har vi ikke sett siden 24. desember i fjor, da hovedpremien i SAS sin julekalender var halv pris på bonusreiser til New York. Det er verd å huske på at bonusreiser kan avbestilles gratis, så man har ingen ting å tape på å benytte seg av dette tilbudet.

Betingelsene for dette tilbudet er at man må bestille mellom 9. og 15. desember, og reisen må finne sted mellom 8. januar og 25. mars neste år. Tilslutningsfly fra andre byer i Norge er inkludert i prisen, og barn mellom 2 og 11 år får ytterligere 50% rabatt på disse tilbudene.

Klikk her for å komme til tilbudet.

Diskutér dette tilbudet i denne forumtråden:

EB-tilbud til diamantmedlemmer

 

Hoedbilde: Brorsson/Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *