SAS flyr direkte til tech- og musikkfestivalen South by Southwest

SAS flyr direkte til tech- og musikkfestivalen South by Southwest

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS blir det første flyselskapet som flyr direkte fra Skandinavia til Austin, Texas og SXSW (South by Southwest). SXSW er verdens største teknologi-, film- og musikkfestival.

Den populære South-Southwest Southwest-festivalen i Austin, Texas får nå direkteflyvninger fra Skandinavia den 8.-12. mars. Totalt vil fire flyreiser fra Stockholm til Texas og tilbake gi lettere tilgang til og fra teknologi- og musikkfestivalen, som tiltrekker seg mange deltakere fra hele verden.

Pressesjef i SAS, Mariam Skovfoged sier at:

SAS har opplevd økt interesse fra alle skandinaviske land til å delta, og derfor vil vi gjøre det lettere for våre reisende å komme til festivalen. Mange av våre kunder er innovative, kreative og fullt integrert i digitalisering i tråd med hva vi gjør i SAS

I tillegg til teknologifestivalen setter SAS også et fly inn til musikkfestivalen SXSW. Den starter 12. mars når teknologiprogrammet er over. SAS hjelper også med hotellbestilling, booking av møterom og ser på mulighetene for å åpne en SAS Lounge i Texas under festivalen.

Mariam Skovfoged sier videre:

Tiden betyr alt for våre reisende, og vi vil gjøre det enklere for de som skal avgårde. Derfor har de mulighet til å bestille sitt hotell via oss. Festivitetsprogrammet er mildt sagt hektisk da det er så mange spennende ting på programmet, og vi vil spare tid for våre reisende, slik at de har mer tid og energi under selve festivalen.

Tidligere har det vært relativt vanskelig og tidkrevende å komme til Austin, men med direktefly er det mulig å fly dit 10 timer og 40 minutter fra Stockholm.

Tidspunktene

Det er følgende avganger som du kan benytte for å fly til Austin:

8. mars 2018

  • SK6951 med avgang fra Stockholm kl 09:15 og ankomst Austin kl 13.00
  • SK6952 med avgang fra Austin kl 15:00 og ankomst Stockholm kl 08:20

12. mars 2018

  • SK6953 avgang fra Stockholm 1350 og ankommer Austin kl 18:40
  • SK6954 avgår fra Austin kl 20:40 og ankommer Stockholm kl 13.00

SAS har valgt å sette inn en av sine Airbus A330-300 på disse spesielle flyvningene til Austin. Derfor får du den vanlige kabinen og servicen som du kjenner fra SAS.

Les også: Hvordan er SAS Go på langdistanse?

Prisene fra Oslo er for tiden på:

10 504,- kroner for SAS Go
19 858,- kroner for SAS Plus
33 933,- kroner for SAS Business

Dessverre er det foreløpig ingen bonusbilletter tilgjengelig.

Billetter kan allerede bestilles på SAS sine nettsider.

Alternative flyvninger med Star Alliance

Har du litt bedre tid er det mulig å fly fra Oslo til Austin via Frankfurt og Houston. En slik rute vil med Lufthansa og United koste deg 4 142,- i økonomi og 23 368,- i business. Du kan selv søke den opp på Google Flights.

I økonomi bookes denne i bookingklasse K som gir 50% opptjening hos United og 125 poeng mellom Oslo og Frankfurt med Lufthansa. Totalt sett omtrent 5 500 poeng t/r hvis det opptjenes i Eurobonus.

Businessbillettene bookes i P som gir 100% opptjening hos United og 750 poeng mellom Oslo og Frankfurt. Da vil du ende på drøye 12 000 poeng for hele reisen.

Utreisen tar 17 timer og 57 minutter, kontra 13 timer og 5 minutter med SAS. Hjemreisen klokker inn på 15 timer og 15 minutter, kontra 12 timer og 45 minutter.

Alternative flyvninger med Oneworld

Den billigste reisen til Austin disse datoene får du med Oneworld. Med mellomlandinger i Helsinki og New York på vei bort og Miami og London på vei hjem. En litt lengre reise gir deg flytid på 18 timer og 43 minutter på utreisen og 16 timer og 50 minutter på hjemreisen.

Disse flightene bookes i O hvis du flyr økonomi og lander på 3 880,-. O gir 25% opptjening til for eksempel British Airways og totalt 3100 Avios og 60 tier points.

I business lander på 23 776,-, 15 689 Avios og 440 tier points da denne bookes i I. Denne opptjeningen gjelder hvis du har Blue-status i Executive Club som er det laveste. Flere reiser kan søkes opp hos Google Flights.

 

Forsidebildet er fra SXSW.

Deler av denne artikkelen er skrevet av Henrik Olsen og opprinnelig publisert på vår søsterside InsideFlyer.dk

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *