SAS har lagt ut sitt vinterprogram og øker med nesten 500.000 seter

julegaver

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med fokus på direkteruter til populære destinasjoner, tilbyr SAS vinterprogram 2016/2017 sine reisende 470 000 flere flyseter enn i fjor, og en økning av frekvenser på utvalgte innenriks- og Europa-destinasjoner.

Når SAS‘ vinterprogram innledes i slutten av oktober tilbyr de de reisende tilgang til et bredt nettverk med flere avganger på populære destinasjoner innenriks, innenfor Skandinavia og til Europa. Antall vinter- og nordlysturister i Nord-Norge øker stadig, hvilket gjør at SAS styrker tilbudet til Tromsø, Bodø og Svalbard ytterligere i vinterhalvåret. Totalt øker kapasiteten fra Oslo til i Nord-Norge med drøyt 90 000 seter. På ruten Stockholm-Tromsø øker antall avganger i uken fra to til fire midt i vintersesongen. Direkteruten mellom Trondheim og Stockholm utvides fra en til to ganger daglig, og fra Oslo økes også antall daglige avganger til Helsinki fra to til tre. Oslo-Roma blir også en rute som trafikkeres året rundt. Totalt øker antall seter innen/til/fra Norge med 270 000 i perioden november til mars, sammenlignet med samme periode i fjor.

Økt etterspørsel på det svenske markedet innebærer at Kiruna og Amsterdam nå får tre daglige avganger fra Stockholm istedenfor to. Til Helsinki øker SAS med ytterligere én daglig avgang, hvilket innebærer ni avganger per dag, og direkteruten til Trondheim utvides til to daglige avganger. Innenriksreisende i Danmark får i vinter tilgang til 38 000 flere flyseter. Økningen kommer først og fremst på strekningen København-Ålborg. I tillegg til den nye direkteruten til Miami som lanseres i september, utvides destinasjonene Krakow, Wien, Reykjavik og Faro til å bli året rundt-ruter fra København. SAS fortsetter dessuten å tilby en fjerde daglig avgang mellom København og Stuttgart.

I forbindelse med vinterprogrammet vil SAS i løpet av 2016 ha lansert en rekke nye året rundt-ruter, blant annet fra København til Boston, Miami, Reykjavik, Wien, Krakow og Faro, fra Oslo til Miami og fra Stockholm til Los Angeles og Gdansk.

SAS’ satsing på ny kabin i hele deres langdistanseflåte er nå klar (les våre tester på SAS’ nye Business til Los Angeles og samme rute i Plus), og i høst økes antall flyseter til og fra USA og Asia med 17 prosent (130 000 seter). Fra og med i høst har SAS dermed langdistanseflyvninger fra Skandinavia til Miami, Boston, Los Angeles, New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong.

Vi arbeider hele tiden for å forbedre tilbudet til kundene våre. I tillegg til at vi i vintersesongen flyr til populære feriedestinasjoner og fortsetter vår satsing på Asia og USA, øker vi nå antall avganger på populære ruter.

Kommersiell direktør i SAS Eivind Roald

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *