SAS lanserer «Café Lounge». Først ut: Trondheim og Tromsø!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I april og mai åpner SAS nye «Café Lounge» på flyplassene i Trondheim (Værnes) og Tromsø (Langnes). Disse Café Loungene skal være et supplement til eksisterende lounger og er målrettet mot SAS‘ kunder som reiser mye.

Formålet med dette nye lounge-konseptet er å imøtekomme krav og forventninger fra de som reiser mye i jobb eller privat. Derfor vil slike Café Lounges bli opprettet på utvalgte innenriksflyplasser for å tilby en avslappende atmosfære for «premiumkunder» som reiser i SAS Plus eller har EuroBonus Gull/Diamant. Her er tanken at man skal finne en behagelig og tilrettelagt plass til å slappe av eller arbeide.

De nye «loungene» vil bli plassert nært aktuelle gater og vil tilby gratis trådløst internett, samt kaffe og noe smått å bite i.

– Vi er meget glade for å lansere enda et etterspurt produkt, som er spesifikt designet til de som reiser mye og deres behov. Vi vet at disse kundene setter stor pris på produkter som er tidsbesparende og gjør reisen mer effektiv, i samme kategori som feks. FastTrack, sier Eivind Roald, Executive Vice President Commercial i SAS.

– På innenriksruter er hurtighet og god flyt i reisen viktig. I våre Café Lounges nært inntil gaten kan våre kunder arbeide effektivt og helt frem til avgang.

Først Trondheim, deretter Tromsø
Den første Café Lounge åpner i løpet av april i Trondheim, og i mai følger Tromsø etter. I de kommende årene vil det på de skandinaviske flyplassene både bli etablert flere slike lounger, i tillegg til andre produkter som skal hjelpe med å gjøre reisen lettere.

(Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på Bonusfeber.dk av Flemming Poulsen).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *