SAS – Ny lounge i Stockholm sentrum

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har åpnet en ny og spennende lounge som kun er for deres diamantmedlemmer, City Lounge på Stureplan midt i Stockholm sentrum. 

SAS fortsetter å forsterke sitt tilbud til sine mest trofaste reisende. Trendene og den økte etterspørselen på kontorhotell gjør at flere og flere kunder etterlyser et kontorhotell som de kan både kan arbeide og bygge nettverk på under sine reiser. For de som reiser aller mest med SAS, tilbys nå tilgang til en ny og kreativ møteplass midt i det sentral Stockholm. For SAS-kunder som pendler eller reiser mye i arbeidet, og samtidig behøver en arbeidsplass, tilbyr SAS i samarbeid med «No 18 Office & Lounge» en personlig møteplass med inspirerende design, åpne arbeidsflater, separate møterom og et avslappende miljø.

SAS EuroBonus diamantmedlemmer er, sammen med en gjest, velkomne ett døgn før og etter sin reise med SAS – eller mot en avgift på andre tider. I City Loungen, som er åpen 9-17 på hverdager, får man tilgang til WiFi, kaffe, te og ikke minst concierge service. No 18 tilbyr også at SAS diamond-medlemmer kan booke tid med en personlig trener i deres eget treningssenter!

Vi arbeider hele tiden med å utvide tilbudet til våre frekvente reisende. Med inspirasjon fra andra medlemsklubber rundt om i verden, åpner vi nå SAS City Lounge for å tilby de som reiser aller mest med oss å møtes, arbeide effektivt eller bare koble av i et behagelig miljø – selv midt i det sentrale Stockholm.

Produkt- og utviklingssjef i SAS Stephanie Smitt Lindberg

I tillegg till SAS’ ordinære lounger, så har de i det siste også åpnet flere såkalt Café Lounger som retter seg mot reisende som ofte reiser innenriks eller innen Skandinavia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *