SAS med nye tilbud på EuroBonus-reiser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS kjører jevnlig en kampanje som de kaller “Point Bargains” hvor de setter bonusreiser til utvalgte destinasjoner på tilbud. Kampanjen som startet i dag kan bookes frem til og med søndag 21. februar.

I denne perioden kan du oppnå store rabatter på billetter betalt med EuroBonus-poeng. I denne kampanjen er tilbudet på 30-40% rabatt på de utvalgte destinasjoner i Skandinavia, USA og Asia.

På alle turer imellom Norge og København eller Stockholm tilbys det 40% rabatt, noe som gjør at prisene i EuroBonus-poeng vil se slik ut:

Skærmbillede-2016-02-15-kl_-09_45_34-1024x213

 

Del to av den pågående kampanjen har tilbud enda lengre avsted. Her har du mulighet til å gjøre gode kjøp av EuroBonus-billetter både til USA og Asia:

Skærmbillede-2016-02-15-kl_-09_45_22-1024x256

Legg merke til at rabatten kun gjelder i SAS Go. Det er ingen rabatter i de andre klassene.

Reisen må foregå i perioden 2. mars til 30. juni 2016. USA og Asia dog kun til den 9. juni.

Så hvis du har poeng på kontoen så har du en god mulighet for å bra utbytte av de hardt opptjente EuroBonus-poengene. Kanskje du til og med kan ha råd til å invitere flere familiemedlemmer med ut i verden?

Husk at skatter og avgifter kommer i tillegg til EuroBonus-poengene og at barn mellom 2 og 11 år bare betaler 50% av poengsummen.

Les mer på SAS sin hjemmeside og les mer om SAS Eurobonus i vår guide til Eurobonus 2.0

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *