SAS: Nå kan du velge sete på forhånd – mot et gebyr

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tidligere har folk som har kjøpt SAS GO billetter kunne velge sete på sitt fly 22 timer før avgang. SAS tilbyr deg nå å velge sete allerede ved bestilling. Men det koster selvfølgelig noen kroner.

Flere har vel gått og ventet på at SAS skulle innføre noen tjenester med gebyrer. Deres største konkurrent, Norwegian, har tilbudt setevalg mot et gebyr siden de startet opp. Dette har vel vært det mange har sett på som et tegn på et lavpris selskap som tar en tilsynelatende lav billettpris for så å pøse på med diverse gebyrer. Ryanair har vel vært det flyselskapet som har utnyttet dette på så å si alle fronter.

SAS har gjort et tydelig poeng i deres markedsføring på at når du har kjøpt billett hos dem, så behøver du ikke å tenke på andre gebyrer. Dette stemmer forsåvidt enda da man ikke nødvendigvis MÅ bestille sitteplass ved booking. Det vil fortsatt være gratis å velge sete fra 22 timer før avgang.

Men vil du sikre deg ditt favorittsete tidligere, må du nå fra november, ut med et gebyr for å kunne gjøre dette. Ja, med mindre du er innehaver av et EuroBonus gull eller diamant kort. Da er det, som tidligere, både mulig og gratis å velge sitt favorittsete allerede ved booking. Det samme gjelder hvis du har booket billett i SAS Plus eller SAS Business.

Prisene er som følger:

SAS GO setereservasjon

Visste du forresten at det er mulig å bestille et ekstra sete hvis du av medisinske eller andre grunner trenger et ledig sete ved siden av deg?

Prisen i GO er Laveste tilgjengelige billettpris i din bestilte serviceklasse, eksklusiv avgifter og gebyrer.
For SAS Plus koster det €130 (innenlands) og €180 (Skandinavia/Europa)

Når du bestiller et ekstra sete må du huske på at du må sjekke inn på flyplassen i stedet for online og ditt ekstra sete kan ikke brukes til å ta med ekstra baggasje.

 

Kilde: www.sas.no

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *