SAS øker antall avganger til USA og Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS meddeler at de vil øke frekvensen på 2 av sine ruter til Asia og USA på grunn av økt etterspørsel. Dessverre sier de ingenting foreløpig om nye destinasjoner. Ryktene svirer jo at det vil komme en ny langdistansedestinasjon på SAS sitt rutekart. Men vi får foreløpig vente i spenning.

Vi sakser fra SAS sin pressemelding:

SAS opplever en økende etterspørsel på reiser til USA og Asia, og øker derfor antallet avganger til syv ukentlige fra Stockholm til Chicago, og syv ukentlige fra København til Shanghai. De tre nye avgangene er et resultat av selskapets ekspansjonsplan på langruteflåten, som også vil innebære åpning av nye langruter som vil bli annonsert senere.

Nylig annonserte SAS flere avganger fra Oslo og Stocholm til New York, og fra København til San Francisco.

Nå presenterer SAS ytterligere tre ukentlige avganger: To ekstra til Shanghai og en ekstra til Chicago. Begge ruter blir dermed betjent daglig. Forbedringene skjer ved åpningen av vintertrafikkprogrammet i slutten av oktober, og betyr at SAS tilbyr 108 ukentlige avganger mellom Skandinavia og USA, og 50 ukentlige avganger mellom Skandinavia og Asia vinteren 2015/16.

Det skandinaviske markedet ønsker en smidig reise, med en god tidtabell og flere frekvenser. Med de nye avgangene, fornyelsen av langdistanseflåten, og vårt omfattende nettverk, har SAS et meget godt tilbud både til USA og Asia. Dette vil SAS ytterligere forsterke i tiden fremover.

–          Vi ser frem til å tilby kundene nye reisemuligheter, og kunne gi disse en varm velkomst ombord på både nye, og nyinnredede Airbus-fly, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

I juni offentliggjorde SAS planer om å øke langdistanseflåten til totalt 16 fly, hvilket gjør utvidelse på rutene til Shanghai og Chicago mulig. Øvrige ekspansjonsplaner med nye ruter kommer til å bli kommunisert om ikke lenge.

De nye avgangene fra København til Shanghai vil gå mandag og onsdag. De nye avgangene fra Shanghai til København vil gå tirsdag og torsdag. Den nye avgangen fra Stockholm til Chicago, samt returen, vil gå søndag.

Fra og med vinterprogrammets start, 26. oktober, flyr SAS daglig til:

København – Shanghai
København – San Francisco

Stockholm – Chicago
Stockholm – New York

Oslo – New York

SAS har langdistanseflyvninger fra Skandinavia til New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Peking, Shanghai og Tokyo.

10. september åpner SAS en ny rute fra Stockholm til Hongkong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *