SAS øker antallet flyvninger fra Skandinavia til USA

SAS Airbus A350 SE-RSB

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS kommer endelig til å operere på alle sine USA-destinasjoner når det gjenopptar direkterutene til Boston i september og flighter til Miami i oktober.

Vi er glade for å øke tilgjengeligheten for både passasjerer og frakt til og fra Skandinavia, fra alle tre hovedstedene, ettersom etterspørselen etter å reise øker. Fra 2. september vil SAS gjenintrodusere ruten Stockholm-New York, i tillegg til de nåværende direkterutene fra København og Oslo.

Karl Sandlund, fungerende konsernsjef i SAS.

SAS Airbus A321LR til Boston

Videre vil SAS’ første A321LR-fly ta av fra København til Boston i september. SAS vil samtidig øke antall flighter fra København til Los Angeles, San Francisco og Washington DC fra september.

Fra 1. oktober vil SAS gjenoppta rutene til Miami fra København og Stockholm. Mot slutten av oktober vil SAS fly daglig til Miami med tre ukentlige avganger både fra København og Stockholm, samt en ukentlig avgang fra Oslo. 

For øyeblikket til stede i Chicago-markedet med daglige passasjerflygninger, samt ytterligere dedikerte cargo-flyvninger fra København. SAS vil gjenåpne ruten Stockholm-Chicago senere denne høsten.

SAS’ ruter og avganger til USA til høsten:

KøbenhavnNew York7 ganger ukentlig
KøbenhavnChicago7 ganger ukentlig
KøbenhavnLos Angeles4-5 ganger ukentlig
KøbenhavnSan Francisco4 ganger ukentlig
KøbenhavnWashington DC4 ganger ukentlig
KøbenhavnBoston3 ganger ukentlig
KøbenhavnMiami3 ganger ukentlig
OsloNew York3 gange ukentligt
OsloMiami1 gang ukentlig
StockholmNew York3-5 ganger ukentlig
StockholmChicago3 ganger ukentlig
StockholmMiami3 ganger ukentlig

Selv om flere land nå letter på sine innreiserestriksjoner, så krever de fleste land fortsatt ulike typer reise- og test-dokumenter ved innreise. Det er derfor viktig å være velforberedt i god tid før man kommer til flyplassen. For å gjøre det enklere for reisende, har SAS opprettet en ny, digital plattform, SAS Travel Ready Center.

Nye rutiner for check-in på grunn av Corona

I SAS Travel Ready Center kan reisende forberede alt som behøves online hjemmefra. På denne siden kan reisende se hvilke restriksjoner som gjelder for sin destinasjon, laste opp reisesertifikater, og få dem gjennomgått og verifisert av SAS. Deretter kan reisende laste ned et elektronisk boardingkort, og når det er tid for å reise til flyplassen, kan de gå direkte til SAS’ selvbetjeningsløsninger.

Les mer om SAS’ trafikkprogram og SAS Travel Ready Center på sas.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *