SAS runder 4 millioner EuroBonus-medlemmer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For to år siden satte SAS igang arbeidet med det de kalte EuroBonus 2.0. Målet med dette arbeidet var blant annet å øke antallet medlemmer i EuroBonus. I dag kan SAS feire at de har rundet 4 millioner medlemmer og medlem nummer 4 million mottok en flott premie.

Stig Christiansen fra Norge fikk 200.000 ekstra poeng på sin nye EuroBonus-konto som premie for å være medlem nummer 4 million til å  melde sig inn i EuroBonus. 200 000 poeng rekker til for eksempel 2 tur/retur reiser til USA i Business Class, så vi snakker om en flott premie.

Bonusfeber gratulerer Stig med premien.

Stig Christiansen fra Norge blev medlem nummer 4 mio. i EuroBonus. Han fik 200.000 point som præmie.
Stig Christiansen fra Norge ble medlem nummer 4 millon i EuroBonus. Han fikk 200 000 poeng i premie.

 

EuroBonus 2.0
1. april 2014 introduserte SAS sitt oppgraderte EuroBonus-program, også internt kaldt for EuroBonus 2.0. Økt poengopptjening generelt og introduksjon av et nytt Diamond nivå for selskapets beste kunder, var de viktigste forbedringene. Medlemstallet vokste kraftig og generelt sett hadde SAS skapt seg selv et av markedets beste lojalitetsprogrammer. Lykken for medlemmene varte dog ikke lenge. Bare 8 måneder senere skar SAS betraktelig i opptjeningsmulighetene på de fleste billetklasser. EuroBonus var simpelthen blitt for generøst.

Det ser dog ikke ut til å ha skremt medlemmene bort. Siden 2012 er antallet medlemmer i EuroBonus vokst med over 1 millon medlemmer.

«Vi er utrolig stolte av at vi har opplevd så stor stigning i antall medlemmer, og at vi nå kan feire medlem nummer fire millioner. Det viser at kundene setter pris på det vi gjør, både omkring våre egne tilbud, og de tilbud vi skaper sammen med våre samarbeidspartnere», sier Eivind Roald, kommersiell direktør i SAS.

«Antallet reiser som betales med bonuspoeng er steget med 20 prosent», siger Eivind Roald.

Av SAS totale inntekter kommer cirka 50 prosent fra EuroBonus-medlemmer.

Hovedfoto: Bjørn Pedersen
Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Flemming Poulsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *