SAS selger Heathrow-slots

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har i en pressemelding i dag annonsert salg av et par med landing- og avgangsslots på London-Heathrow. Det er ventet at dette salget vil bidra med 60 millioner USD i inntekter for selskapet.

Effekten av dette salget vil komme fra starten av årets sommerprogram, 29. mars 2015. Det er foreløpig ikke kjent hvilket selskap som har kjøpt dette paret med slots fra SAS. En slot innebærer tillatelse til å lande og ta av, en gang.

SAS er det femte største flyselskapet på London-Heathrow når det kommer til daglige avganger. Før salget av dette slotparet hadde SAS 21 daglige slots. Fra starten av sommerprogrammet vil det være 20 daglige slotpar.

SAS flyr til London-Heathrow fra Oslo, Stavanger, Gøteborg, Stockholm og København. I følge pressemeldingen vil selskapet også fra sommerprogrammet av tilby et omfattende tilbud fra Skandinavia til London. For å tilby samme setekapasitet, er det ventet at det vil bli satt inn større fly på enkelte avganger.

I tillegg kikker SAS på muligheten for å fly til andre flyplasser i London-området. Det kan være naturlig å tenke på Gatwick som en komplementærflyplass til Heathrow, med tanke på nærhet til London sentrum og mulighet for videreforbindelser med samarbeidspartner Virgin Atlantic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *