SAS sponser svensk musikfestival i Los Angeles

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Den 15. oktober skrives det historie. CA Stockholm er en svensk festival som for første gang blir arrangert i Los Angeles. På scenen kan man treffe Veronica Maggio, Rebecca & Fiona, Icona Pop, Little Dragon, Otto Knows, Elliphant og Mapei.

SAS  fyller 70 år i år og har nettopp fullført sin største investering i USA noensinne. Selskapet har startet med en direkterute mellom Stockholm og Los Angeles, og ytterligere 10 direkte ruter mellom USA og Skandinavia. SAS sponser nå musikkfestival Stockholm CA.

Svensk kultur – musikk, kunst, film, TV, spill og design – fortsetter å være fremtredende globalt, med mer enn 4,5 millioner svenske etterkommere i USA (hvorav 500.000 bor i California), og et stadig økende antall svensker som fastboende i landet er svensk og amerikansk kultur mer sammenvevd enn noen gang før.

– Ideen om å arrangere en svensk festival i Los Angeles ble født etter at jeg hadde flyttet til LA på halv tid og med egne øyne kan følge den svenske kulturen gradvis begynte å bli mer og mer plass i amerikanske medier, sier Björn Barnekow, en av grunnleggerne av festivalen Stockholm, CA.

Stockholm, er CA en av de mange kulturuttrykk som fremkom fra denne sterke forholdet mellom de to landene. Festivalen finner sted på dommen Expo Hall & Grounds organisert av 7th & Hill Productions and Golden Voice.

SAS ‘største ekspansjon i USA og Asia noensinne

SAS gjennomført sin største ekspansjon i USA og Asia, og åpnet nylig to direkteruter mellom Skandinavia og Miami nå flyr til følgende destinasjoner i USA: New York, Chicago, Washington, Los Angeles, Boston, San Francisco og Miami

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *