SAS med ny rute fra Stockholm til Warszawa

SAS med direkterute fra Stockholm til Warszawa i Polen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med 1. mai i år skal SAS fly mellom Stockholm og den polske hovedstaden Warszawa. Den nye ruten kommer i tillegg til den eksisterende ruten fra København.

Warszawa har blitt et viktig forretningsknutepunkt i Europa og SAS øker nå tilbudet betydelig med to daglige avganger fra Stockholm på ukedager, samt én avgang på søndager.

SAS Airbus A320neo

For norske reisende finnes det allerede direkteruter mellom Oslo og Warszawa, blant annet med LOT Polish Airlines. For reisende fra andre norske flyplasser er det også ofte hipp som happ om turen går via Stockholm eller Oslo. Avgangstidspunkt fra Arlanda vil være kl. 07:05 og kl. 16:10. Det betyr derfor at om du starter du fra en flyplass i Norge, vil du måtte tilbringe natten i Stockholm om du skal være med morgenavgangen.

– Vi er glade for å kunne tilby en ny rute med gunstige avgangstidspunkter mellom Skandinavia og Warszawa direkte fra Arlanda. Koblingen mellom de to regionene er sterke og vi er glade for å kunne øke tilbudet vårt til det store antallet forretningsreisende på denne ruten, sier Karl Sandlund, EVP Commercial i SAS.

Foto: SAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *