SAS utvider sommerprogrammet til å inkludere Atlanta

SAS Airbus A350 SE-RSB

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som en del av SAS’ sommerprogram 2024 vil et niende reisemål bli lagt til det nordamerikanske nettverket. Fra 17. juni tilbyr SAS våre kunder daglige nonstop-flygninger til Atlanta fra København.

SAS introduserer ikke bare en ny destinasjon, men øker også frekvensen til USA i sommer. Ruten mellom København og New York (JFK) vil ha opptil to daglige flyvninger, i tillegg til de eksisterende daglige flyvningene til New York-Newark lufthavn fra Stockholm, Oslo og København. København til Boston-flygningene vil operere daglig, en økning fra seks ganger i uken om sommeren. I tillegg vil en fjerde ukentlig flygning bli lagt til fra København til Toronto.

Med nesten 94 millioner passasjerer som passerte gjennom i 2022, er Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport verdens travleste og mest effektive flyplass. Godstransport forventes å spille en viktig rolle for denne ruten, delvis på grunn av sin nærhet til havnen i Savannah, den største og raskest voksende containerterminalen i Amerika.

– Gjennom en avtale med Delta Air Lines kan passasjerene fortsette reisen på andre Delta-betjente destinasjoner ut av Atlanta. Denne utviklingen betyr et utvidet tilbud for SAS-passasjerer, som kan se frem til å nå flere nye og spennende destinasjoner i det sørlige USA, Karibia og Latin-Amerika, alt lett tilgjengelig fra Atlanta, sier konsernsjef i SAS Anko van der Werff.

Rutetider CPH-ATL:

Tidtabell i sommerprogrammet: daglig med Airbus A330
Flight nr.AvgangSTDAnkomstSTA
SK929SK930CPHATL13:1019:00ATLCPH17:10 10:20 (+1)
Tidtabell i vinterprogrammet: 5 ukentlige flygninger med Airbus A350 (man, ons, fre, lør, søn)
Flight nr.AvgangSTDAnkomstSTA
SK929SK930CPHATL13:0019:10ATLCPH17:00 10:20 (+1)

SAS signerte også en såkalt codeshare-avtale med EL AL Israel Airlines i begynnelsen av juni 2023 med virkning fra februar. Videre inngikk SAS en codeshare-avtale med Etihad Airways i oktober. Gjennom slike rutesamarbeidsavtaler vil passasjerene oppleve bedre forbindelser, noe somgir tilgang til et stort utvalg av destinasjoner. SAS har i dag 18 codeshare-avtaler med ulike flyselskap globalt.

En oppsummering av SAS’ reisemål i Nord-Amerika i det kommende sommerprogrammet:

  • Atlanta (ATL)
  • New York (EWR og JFK)
  • Chicago (ORD)
  • Boston (BOS)
  • Washington, D.C. (IAD)
  • Los Angeles (LAX)
  • San Francisco (SFO)
  • Miami (MIA) til 07. april
  • Toronto (YYZ)

Kilde: Pressemelding
Foto: Henrik Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *