Ho Chi Minh-byens beste beliggenhet: Sheraton Saigon Hotel & Towers

Executive Suite på Sheraton Saigon Hotel & Towers

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sheraton Saigon Hotel & Towers er det perfekte hotellet til ditt opphold i Ho Chi Minh-Byen. Jeg var nylig i den pulserende metropolen og i Sheraton Saigon fant jeg det perfekte utgangspunkt for å utforske byen.

Sheraton Saigon Hotel & Towers ligger midt i hjertet av Ho Chi Minh-Byen og er det perfekte utgangspunkt for å utforske byen, som etter min mening er fullstendig undervurdert som turistmål. Innenfor en rekkevidde på ti minutters gange når du de fleste severdigheter i byen i det sydlige Vietnam. Rundt hotellet finner du også mange fine restauranter, barer og kaféer.

Jeg er Platinum-medlem av lojalitetsprogrammet, Marriott Bonvoy, og skulle derfor sjekke inn i Sheraton Club Lounge. Vi ble betjent av den meget vennlige og hjelpsomme Club Manager som fortalte oss at vi hadde fått en meget flott oppgradering til en Executive Suite.

Sheraton Executive Suite

Vår Executive Suite var på alle måter perfekt. Den er på over 60 kvadratmeter og gir oss mer plass enn vi har bruk for. Og så er den nylig blitt renovert. Denne renoveringen er mer enn vellykket. De lyse fargene i suiten dominerer og en fin kontrakt til de fargerike bildene på veggene. Det er en perfekt kombinasjon av internasjonal innretning og klassiske vietnamesiske elementer. Det nye designet er inspirert av lotusblomsten. 376 av hotellets 494 rom er allerede pusset opp og har fått det nye utseendet.

Suitens rommelige stue har et hyggelig sofahjørne og et skrivebord. Her ventet en meget fint foberedt velkomstgave med søte godbiter og hvitvin. De påfølgende dagene overrasket hotellet oss hver kveld med en liten gave på rommet. Det kunne være en søt lekkerbisken på hodeputen eller noe å drikke f.eks. gin og tonic.

Velkomstgave fra hotellet

Fra stuen går du inn i det hyggelige soverommet og en meget behagelig seng hvor du sover som på skyer. Du går gjennom en walk-in garderobe sm å komme inn på baderommet som har både boblebad og et badekar. Også her er kvaliteten på topp og rommet har et klassisk design.

Soverommet
Badet

Frokost på Sheraton

Hotellet serverer frokost hver dag frem til kl. 10:30 i Saigon Café. Det er et imponerende stort utvalg av varme og kalde retter. Både det asiatiske og det vestlige kjøkken er representert i buffeten. Jeg likte spesielt godt idéen med donut-veggen. De smakte godt sammen med den friske vietnamesiske kaffen. Jeg vil også sterkt anbefale de fersklagde omelettene som er helt perfekte. Personalet er alltid meget oppmerksom og høflig. Et lite tips: Spør etter ferskpresset appelsinjuice. I buffeten finner du kun den vanlige, butikk-juicen.

Club Lounge

I hotellets 5.etasje ligger den meget rommelige Club Lounge. Medlemmer med et Marriott Bonvoy Platinum-kort har adgang. Det samme har hotellets gjester som bor i en suite eller et club-rom. Loungen har mye plass og det er både mulighet for å slappe av, arbeide og spise. Hvis du vil sitte i fred og ro uten støy, finner du det perfekte stedet i galleriet i første etasje i loungen.

Sheraton Saigon Hotel & Towers Club Lounge

Du har hele dagen mulighet for å få kaffe, drinker og små snacks i loungen. Om morgenen serveres frokost i loungen og akkurat som i restauranten kan du også her bestille omelett. Ettermiddags-te severes mellom kl. 14.00 og 16.30. Happy hour starter kl 17.00 og varer frem til kl 20.00. Foruten øl og vin er det også brennevin og varme og kalde snacks. Resten av kvelden kan du bestille mat fra en liten meny med tre fersklagde retter.

Vinbar

Hvis du leter etter det ideelle sted for å nyte solnedgangen i Ho Chi-Byen så finner du det også på Sheraton Saigon Hotel & Towers. I hotellets 23.etasje ligger Wine Bar. Det er en fantastisk overdekket takterrasse som har en nydelig utsikt over den travle storbyen. Det serveres lekre drikkevarer og under happy hour betaler du kun ca 7 euro for en cocktail.

Club Lounge

Svømmebasseng

Hotellets svømmebasseng er også i 5.etasje. Her kan du ta en svømmetur og deretter slappe av på en liggestol, kanskje med en drink. Vi har aldri opplevd at det har vært fullt med gjester. Tvert imot så er det alltid mulig å finne ledig plass.

Utendørs svømmebasseng på Sheraton Saigon Hotel & Towers

Konklusjon

Sheraton Saigon Hotel & Towers er helt sikkert stedet å bo når du er i Ho Chi Minh-Byen. Den fremragende beliggenheten alene, taler for hotellet, for det er alltid behagelig å kunne utforske det meste av byen til fots. Men også andre vurderingskriterier taler for hotellet, spesielt de nyoppussede rommene og suitene.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert av Steffen Hager for InsideFlyer.de og er lettere bearbeidet og oversatt til norsk.

Foto: Sheraton Saigon Hotel & Towers

Oversikt

Beliggenhet

Service

Rom

Mat og drikke

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Sheraton Saigon Hotel & Towers er helt sikkert stedet å bo når du er i Ho Chi Minh-Byen. Den fremragende beliggenheten alene, taler for hotellet, for det er alltid behagelig å kunne utforske det meste av byen til fots. Men også andre vurderingskriterier taler for hotellet, spesielt de nyoppussede rommene og suitene.

4.3

Kommentar

  1. Kjell Tore Hogstad sier

    Helt enig. Sheraton i Saigon er nok det beste Sheraton hotellet jeg har bodd på, og har også en av de beste club lounge jeg har vært i. Bodde der for ca ett år siden, og om jeg drar tilbake blir det Sheraton ingen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *