Skal du utenlands i påsken må du raske på

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian melder om stadig færre ledige påskeplasser til London, Berlin og en rekke soldestinasjoner i Spania. Ifølge flyselskapet finnes det andre trenddestinasjoner der du kan få en forsmak på vår og sommer. Bucuresti, Dublin og Athen er blant værvinnerne i påskeferien.

Påsken nærmer seg med stormskritt. For de som ikke har booket ny-preppede skispor og kvikklunsj i solveggen, kan det friste med en utenlandspåske. Vurderer du å pakke kofferten, bør du booke fort. Norwegian meldte allerede i begynnelsen av mars at det begynner å fylle seg opp på rutene til soldestinasjoner.

Etter det som føles som en ekstra lang vinter, er det ikke overraskende at mange ønsker å reise i påsken. Vi ser at det er spesielt stor etterspørsel på ruter til sol og varme. Selv om det begynner å fylle seg godt opp er det fortsatt noen plasser igjen, men ikke drøy for lenge.

Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Rutene Norwegian forteller er mest populære i påsken går til London, Alicante, Berlin, Malaga og Barcelona. En miks av storbydestinasjoner og mer tradisjonelle Syden-turer.

Nye trenddestinasjoner

Er du åpen for andre reisemål, ser Norwegian flere nye trenddestinasjoner i påskeferien.

Vi ser at spesielt storbyreisene er populære i påsken. Det er mange av disse som har vesentlig bedre påskevær enn vi kan skilte med her i Norden. Spesielt vil jeg trekke frem Bucuresti, Dublin og Athen. Der får du både litt bedre vær og veldig mange spennende opplevelser.

Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegian har satt sammen en oversikt over hvilke destinasjoner som ifølge langtidsværmeldingen kan gi best vær og gode påskeopplevelser:

  • Bucuresti – Romanias hovedstad byr på mer enn bare lave priser. Det er historiske bygg i fleng og kallenavnet «lille Paris» er ikke uten grunn, Rumenerne har nemlig brukt Paris som tydelig inspirasjon. I påsken kan du få opp mot 19 grader og veldig fint vær. Bucuresti har også Europas største innendørs badeland og spa perfekt for både voksne og barn.
  • Dublin – Hovedstaden i Irland byr på mange spennende opplevelser. Påske står også høyt blant irske høytider og det arrangeres en rekke aktiviteter, markeder og feiringer. Værmeldingen spår opp mot 13 grader og sol både første og andre helgen i ferien.
  • Athen – Hellas er nok velkjent for mange nordmenn, men hovedstaden har kanskje gått mer under radaren. Athen byr på historisk sus godt blandet med yrende storbyliv. Været ligger an til å bli veldig fint, med opp mot 21 grader og kanonvær.
  • Amsterdam – Den nederlandske hovedstaden har mye å tilby for de aller fleste. Spesielt bør kunst og kulturlivet oppleves. Det er spådd opp mot 13 grader og litt varierende vær.
  • Wien – Østerrikes hovedstad byr på historiske bygg så langt øyet kan se og musikkhistorien gjennomsyrer byen. Besøker du Wien i påsken er markedet ved Schönbrunn palass en populær begivenhet. Gradestokken spås opp mot 15 grader med stort sett fint vårvær.
  • Manchester – Byen er kanskje aller mest kjent for sine to Premier League-lag, men har mer å by på enn bare fotball. Et yrende ungt kultur- og uteliv gjennomsyrer den engelske byen. Det spås rundt 11 grader og stort sett fint vær i påsken.

Foto: Norwegian / PR
Kilde: Pressemelding

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *