Spar penger, bruk Flightfox

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Å finne den beste prisen fra A til B er enkelt nok. Du bruker bare Travellink, Supersaver, Momondo eller Kayak og deretter har du den beste prisen. Eller har du egentlig det?

For de fleste av oss høres det utenkelig ut å få bedre priser enn hos reiseoperatørene nevnt over, like utenkelig er det å kunne reise på Business Class eller First Class for en kostnad marginalt høyere enn en økonomiklasse-billett.

La ekspertene gjøre jobben

Tidligere var Flightfox crowd-basert, hvor flere udefinerte eksperter på en måte jobbet dugnad og konkurrerte om en dusør. Nå får kundene utpekt en ekspert som har kompetanse på kundens ønskede reisebeskrivelse. Det kan være «Super Cheap First Class» eller den perfekte bryllupsreisen”. Prisen  for å få denne hjelpen starter på $49 , og jo mer komplisert en tur er, jo dyrere blir det. Man opererer med en fornøyd-garanti, så hvis de ikke kan slå en «price to beat» eller oppfylle andre krav en klient har bedt om, så får du vanligvis refundert avgiften du har betalt. Imidlertid er det viktig å gjøre ekspertene klar over hvilke forventninger du har.

Flightfox.com
Flightfox.com

Flightfox.com ble grunnlagt av australierne Lauren MacLeod og Todd Sullivan , og har nå en håndfull fast ansatte og en rekke freelance-eksperter . Flightfox sine in-house eksperter sitter på hovedkontoret i Montreal, mens frilanserne sitter spredt rundt om i verden. En av disse er Bonusfeber.dk-medlemmet Jens med brukernavnet » jefi99 «, som sier :

Det flotte med å jobbe for Flightfox for en flynerd som meg, er at du kan kombinere hobby med inntekt. Det tikker ingen fast månedslønn inn på konto hver måned når du jobber på ren provisjon, men jeg kan jobbe fra hvor som helst i verden og føler jeg at jeg kan ta fri uten å spørre noen om tillatelse, og hvis jeg kjeder meg en søndag kveld, kan jeg ta noen oppgaver. Det var tilfredsstillende å kunne hjelpe en dame i Australia med å besøke sin sønn i England, og spare henne for 900$ i forhold til hva hun var i stand til å finne på kayak.com

Jens fortsetter å forklare om Flightfox :

Bortsett fra det å spare kundene for penger, gjør jeg ofte et poeng av, og forklarer at selv om det kan bli noen dollar billigere å fly med ett selskap, så vil du trolig være lykkeligere ved å betale noen få ekstra dollar for et Premium-selskap på grunn av den servicen du får, som oftest er inkludert i prisen.
Og så er det all kunnskapen om selskapene med flest kilo gratis bagasje, hvilket selskap serverer alkohol gratis og hvilket gjør det ikke. Den slags kunnskaps sitter innebygget i meg, og jeg deler min kunnskap aktivt med kundene.

Det handler også om å tenke utradisjonelt. Mange brukere har gjort forarbeid på søkemotorer selv. Det er hundrevis av muligheter og triks der ute, det er ofte bare å kombinere disse på riktig måte for å få en rimeligere pris.

Du kan også bruke Flightfox å sette opp en bonustur hvis du ønsker å prøve business class eller første klasse, men du må da selvsagt ha nok bonuspoeng på din konto.

Prisoversikt for Flightfox sine tjenester ser du her:

Utdrag av prisoversikt – www.flightfox.com
Utdrag av prisoversikt – www.flightfox.com

Husk også at vi i Bonusfeber.no tilbyr gratis råd og veiledning i vårt forum «Bonushjelp«.

For Flightfox sine hjemmesider, klikk her.

[box style=’info’] Denne artikkelen er opprinnelig produsert av Henrik Olsen for Bonusfeber.dk.  [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *