Test: Hotel Loccumer Hof, Hannover

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På en liten vårtur til det tyske måtte planene endres underveis, og et par hotellrom i Hannover måtte fremskaffes. Nå var det vel slik at behovet for noen stor luksus ikke var tilstede, da vi bare skulle sove der. Så pris var i dette tilfellet viktigere.

Min booking
Ved hjelp av hotels.com fant vi frem til Hotel Loccumer Hof. Et firestjerners hotell sentralt i sentrum av Hannover. På deres egen hjemmeside skulle de ha 85 Euro for et enkeltrom per natt. Mens på hotels.com var rommene satt på tilbud (vi booket under 24 timer før innsjekk) til 362 norske kroner bare. Så da var valget enkelt.

Første inntrykk
Vi ankom med bil en deilig vårdag, og ved hjelp av GPS var det ikke vanskelig å finne frem. Hotellet hadde plasser i et parkeringshus et kvartal unna hvor vi fikk parkert for 8,50 Euro for 24 timer. Dette var 4 Euro billigere enn om man betalte direkte i parkeringshuset.

Selve hotellbygningen var en smule kjedelig i utseende, og ganske så anonym egentlig. Det at det var mye veiarbeid rett utenfor gjorde det ikke akkurat noe bedre.

IMG_7870

Resepsjonen var lys og hyggelig og bestod av innsjekkings-«øyer» i stedet for en lang disk.

IMG_7869

Vår booking ble raskt funnet frem, og vi fikk nøkkelkort til rommet, wifi-kode (gratis) og en kupong for velkomstdrink i baren, som forøvrig var stengt dagen vi ankom (på Kristi Himmelfartsdag). Men vi kunne bruke den fra kl 1100 neste dag fikk vi opplyst. Rommet var forhåndsbetalt gjennom hotels.com så det var ikke en gang nødvendig å finne frem kredittkortet.

Det var fritt valg mellom heis eller trapper opp til vår etasje. Korridorene var nokså mørke.

IMG_7864

Rommet
Rommet lå i fjerde etasje og vendte heldigvis inn mot bakgården. Rommet var ikke særlig stort, men i forhold til prisen var det mer enn man kunne forvente.

IMG_7846
Rommet sett fra inngangsdøren. Badet «buler ut» til høyre.
IMG_7847
Sengen. Ikke så glad for seng som er presset inn mellom to vegger, men den var god å sove i takket være god madrass og godt sengetøy.
IMG_7848
Badet var ikke det største men hadde det man trengte.
IMG_7849
Rommet sett fra vinduet. Greit med oppbevaringsplass, og i nærmeste skap var kjøleskap med en gratis flaske vann.

Rommet lå som nevnt ut mot bakgården, og her hadde hotellet rigget til en liten «biergarten».

IMG_7850

Kvelden ble tilbragt i det Hannoverske natteliv. Først med en bespisning av lokale asparges. Deretter fotballkamp på tv og tysk drikke.

IMG_7854

Neste morgen våknet vi for sent til frokost. Så den ble ikke testet. Men den kombinerte restauranten og baren var åpen og jeg fikk tatt bilder derfra også. Riktig så lyst og trivelig.

IMG_7865

IMG_7867

Utsjekk gikk smertefritt ettersom alt var betalt på forhånd og det var verken muligheter for minibarkostnader eller bar/restaurant-regninger. Det var heller ingen bonuspoeng å samle opp ettersom hotellet ikke samarbeidet med noen av de lojalitetsprogrammene jeg er medlem av. Hotellet har forøvrig en egen konferanseavdeling med 6 konferanserom i størrelser fra 30 til 187 kvadratmeter. De 97 rommene hotellet har er fordelt på tema-rom, suiter og vanlige enkelt- og dobbeltrom. Adressen er Kurt-Schumacher-Strasse 14/16, Hannover.

IMG_7862

Oversikt

Fordeler

+ Meget sentralt
+ Rent og pent
+ God seng
+ Gratis WiFi

Ulemper

- Enkeltrommene var små
- Stengt bar/restaurant
- Litt langt til parkeringshuset

Rommets komfort

Service

Fasiliteter

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Et greit og billig hotell som gir mye igjen for pengene. Den sentrale beliggenheten gjør at det er i fin gangavstand til både shopping, restauranter og natteliv.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *