Test: Thon Panorama, Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotel Oslo Panorama har en sentral beliggenhet i et rolig område av Oslo sentrum. Karl Johan, Operaen og Steen & Strøm er kun noen få kvartaler unna. Hotellet er noe jeg vil kalle et leilighetshotell, hvor de fleste rommene er store og romslige og har kjøkkenløsning og balkong. Fra de øverste etasjene får du flott utsikt over fjorden og byen.

Dette hotellet er et Thon City hotell. Generelt har disse hotellene en mye bedre standard og fremstår som ganske behagelig i forhold  til Thon Budget hoteller.
Resepsjonen ligger godt tilbaketrukket fra gaten, området er lyst og trivelig og fremstår som moderne. Her kan du også slappe av i sittegrupper, både utendørs og innendørs, mens du drikker te eller kaffe som er fritt tilgjengelig.

Te og kaffe ved resepsjonen
Te og kaffe ved resepsjonen

 

Sittegruppe ved resepsjonen
Sittegruppe ved resepsjonen

 

Jeg har besøkt hotellet ved flere anledninger og blir hver gang godt tatt i mot av en smilende, opplagt og hyggelig betjening. Det deles alltid ut ekstra goder som en har krav på gjennom medlemsprogrammet Thon Discovery. 

Selve hoved blokken er en høyreist bygning som ligger godt tilbaketrukket midt inne i et kvartal. Det er en bygning du normalt ikke ser når du går forbi hotellet.

Hoved blokk
Hoved blokk

Rommene er i hovedsak store og romslige, mange har også separat soverom. Gulvene har parkett mens vegger er lys malte gipsplater.
Ved alle hoteller er sengen et viktig møbel, sengene ved Thon Panorama er av det myke slaget og de er gode å ligge i. Rommet på bilde under er et hjørne rom og hadde ikke eget soverom eller sofagruppe i stuen, bare en enslig liten stol borte ved vinduet.

God seng
God seng

 

Enslig stol ved vinduet
Enslig stol ved vinduet

De fleste rommene ved hotellet har balkong med et lite rundt bord og to stoler. Dersom du har rom i de øvre etasjene, fra sjette etasje og oppover, er utsikten god.

Balkong
Balkong

 

Rommene er noe forskjellig utstyrt. Bor du på Superior Room eller Business Room så vil disse rom også ha strykejern, morgenkåper og tøfler samt reisemagasiner som lesestoff. På disse rommene finner du også ekstra baderoms artikler. Det er disse rommene jeg vil anbefale dersom du har tenkt å besøke hotellet.

De fleste rommene har også kjøkken med et stort kjøleskap som fungerer som mini bar. Gulvet fremfor er flisebelagt.

Kjøkken
Kjøkken

Innholdet i minibaren:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Badene ved hotellet er i hovedsak romslige. Her er lyse fliser på vegger og mørkere fliser på gulv. Dusjen er avskjermet med glassdør og en enkel servant innretning er montert på veggen.

Bad
Bad

Frokost serveres på hotellets grunnplan, like innenfor resepsjonen. Lokalene er enkle, men lyse og moderne. Utvalg av mat er godt.

 

Under ser du bilder fra noen av de øvrige rommene jeg har bodd på ved hotellet:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

 

Oversikt

Fordeler

- Store og romslige rom
- Sentral lokasjon
- Balkong på de fleste rom
- Gratis trådløst nett

Ulemper

- Små og trange heiser
- Ingen vinduer fra spisesalen
- Dårlig plass på utsiden for av og påstigning

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Thon Hotel Panorama er et smart og rimelig hotellvalg. Hotellet har en grei beliggenhet nede i Rådhusgata. Rommene er lys og trivelig, flere av rom kategoriene har separat soverom og sofa i stuen. Du får mye for pengene og ikke minst tillater Thon at du opptjener Eurobonuspoeng hos SAS.

3.5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *