Thai Airways gjenåpner ruten fra Düsseldorf til Bangkok

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I 1990 la Thai Airways ned deres rute mellom Düsseldorf og Bangkok. 2. desember i år, gjenåpnes den – nesten 25 år senere.

Men det blir ikke en ekstra rute til Tyskland Thai Airways byr på dessverre. Fra samme dato vil Thai Airways legge ned sin andre rotasjon mellom Frankfurt og Bangkok. Så totalt sett betyr det en nedgang på Thais forbindelser med Tyskland.

Thai vil operere en Boeing 747-400 på ruten til Düsseldorf med first class, business class og economy class.

Nye Thai First Class på Boeing 747-400
Nye Thai First Class på Boeing 747-400

Thai Airways er jo forøvrig kjent for sine gode turistklasse, med bransjens beste avstand mellom setene og generøse servering av gratis mat og drikke til sine passasjerer. Nå som Thais ruter til Tyskland reduseres med 3 rundturer pr uke, kan dette gå ut over både prisnivå og muligheten til å finne ledige billetter for bonuspoeng via Bangkok.

Rutetidene vil bli som følger:

TG926 Bangkok til Düsseldorf avg 00:55, ank 07:00
TG927 Düsseldorf til Bangkok avg at 13:15, ank 05:50

SAS har en daglig flight mellom Oslo og Düsseldorf, men denne går på ettermiddag/kveld, så den passer dessverre dårlig med Thai sin avgang, men via København kan man nå Düsseldorf greit til denne avgangen.

Så om det var bra å gå fra 14 x ukentlig til 7 x ukentlig på Frankfurt – Bangkok til og 4 x Düsseldorf – Bangkok, kan jo saktens diskuteres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *