Thai Airways gjenopptar flyruten Oslo-Bangkok den 1. juli.

Thai Airways Boeing 777

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thai Airways International har gleden av å kunngjøre at de gjenopptar flyruten mellom Bangkok (BKK) og Oslo (OSL).

Etter en pause siden mars 2020, vil selskapet starte opp igjen den 1. juli 2024 med daglige avganger ved hjelp av et Boeing B777-300ER-fly. Dette er en betydelig økning sammenlignet med tidligere drift, da antall seter økes med ca. 12%.

Ankomst- og avgangstidene vil være som før pandemien, med tidlig morgenankomst i OSL, ettermiddagsavgang fra OSL og tidlig morgenankomst i BKK. 

  • TG954 BKK-OSL, 00:55 – 07:25
  • TG955 OSL-BKK, 14:15 – 06:15 +1

Det er virkelig en glede å se Thai Airways tilbake på Oslo lufthavn fra 1. juli. Dette er en svært populær rute, ikke bare for norske reisende som skal til Thailand og videre, men også for mange reisende fra Sørøst-Asia og Oseania, som finner Norge som et attraktivt og eksotisk reisemål.  

Ulv Elbirk, leder for trafikkutvikling for Asia og Amerika.

Skal frakte passasjerer og fisk

Denne gjenopptakelsen er et viktig skritt for Oslo lufthavn (OSL) med tanke på å styrke asiatisk trafikk. Thai Airways vil betjene mange norske reisende som ønsker å besøke Thailand og andre destinasjoner i Asia og Australia. Samtidig vil det også tiltrekke seg flere gjester fra Thailand, Singapore, Indonesia og andre land i regionen. 

Spesielt sjømatnæringen vil dra nytte av den økte fraktkapasiteten som Thai Airways tilbyr. Dette har vært et ønske fra næringen i flere år, og gjenopptakelsen av flyruten vil bidra til å styrke handelen mellom Norge og Asia. – I tillegg til passasjerer kommer de store mengdene med frakt, spesielt fersk sjømat, som sendes til Bangkok og videre, og denne ruten vil være et kjærkomment tilskudd til allerede etablere fraktruter, understreker Ulv Elbirk. 

Thai Airways offiselle nettside

Foto: Masakatsu Ukon (Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *