Thon Hotel Ålesund skal pusses opp

Thon Hotel Ålesund

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotel Ålesund skal gjennom en omfattende oppgradering i månedene som kommer. Når hotellet åpner igjen neste år, vil det være med et nytt design og flere gjesterom.

Med nye reiserestriksjoner og historisk lav reisevirksomhet er nok tiden vi er inne det beste tidspunktet man kan finne for å stenge et hotell for nødvendig arbeid. Når hotellet likevel måtte stenge, bestemte gårdeier seg for å gi Thon Hotel Ålesund en fullstendig oppgradering.

Hotelldirektør Silje Viken Skarlund ved Thon Hotel Ålesund
Hotelldirektør Silje Viken Skarlund ved Thon Hotel Ålesund. Foto Thon Hotels

– Gårdeier valgte å stenge hotellet for nødvendig arbeid. Når det først skjedde bestemte gårdeier at hotellet samtidig skulle oppgraderes. Vi er glade for at det blir satset på et hotell som har så mange muligheter. Hotellet har den beste beliggenheten og utsikten. Nå får vi et bedre produkt å tilby privatpersoner og næringslivet, sier direktør Silje Viken Skarlund ved Thon Hotel Ålesund.

Toppetasjen blir bygget om til gjesterom. Blant annet får hotellet en lekker suite med balkong, og med en vakker utsikt. Det nyoppussede hotellet får totalt 183 rom.

Nye farger og ny fasade

Bak det nye interiøret står Olav Thon Gruppens designansvarlig, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar:

– Når man kommer inn vil man bli møtt av en romslig resepsjon på høyre side. Til venstre har man baren, som fører inn til en stor og luftig restaurant over to plan. Restauranten vil få en flott utsikt over havnen og innseilingen. Vi arbeider fortsatt med farger og materialer, men det er ingen hemmelighet at hotellet skal preges av stor fargeglede, som Thon Hotels er blitt så kjent for.

De første prøverommene vil være klare på nyåret. Fasaden skal også renoveres, og bygget vil få nye fargetoner. Den nye hotellfasaden vil stå mer i stil med byggene rundt, og vil passe godt inn i jugendbyen Ålesund.

Thon Hotel Ålesund vil være midlertidig stengt under renoveringen, og åpner igjen 1. juni 2021, klar til å ta imot gjestene.

Det nye konferansesenteret vil stå ferdig høsten 2021, og får kapasitet opptil 180 personer i storsalen, i tillegg til flere mindre møterom. Det blir flotte lyse lokaler med utsikt til havet. Konferansesenteret vil ha toppmoderne AV-utstyr.

Illustrasjon: Ramsøskar interiørarkitekter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *