Tilbakeblikk på 2014

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

2014 har vært et meget spennende år i luftfarten, med mange interessante nyheter. Vi tar her et lite tilbakeblikk på de viktigste sakene.

Noe av det mest interessante for våre lesere har vært å følge utviklingen i SAS EuroBonus. Den største nyheten var nok fornyelsen av SAS EuroBonus med innføring av det nye medlemsnivået Diamant, til manges store begeistring. I november ble imidlertid begeistringen snudd til skuffelse for mange, da SAS endret bonusopptjeningen etter at programmet skal ha vært for generøst.

Nye Business-seter
Nye Business-seter

En annen svært gledelig nyhet i året som gikk, er at SAS oppgraderer til ny kabin på langrutene. Vi gleder oss veldig til å oppleve dette nye produktet. Det er ikke bare setene som fornyes, men det blir også endringer i servicen ombord.

En spennende nyhet i 2014 var ar SAS åpnet en ny rute mellom Stavanger og Houston. Klikk her for å lese vår test av denne ruten.

Av andre saker fra dette året kan vi nevne at SAS har innført valg av sete mot gebyrreglene for mobiltelefoner ombord er endret. og vi har fått endringer i taxfree-reglene.

Noe av det morsomste som skjedde for oss i Bonusfeber, var turen til Dubai da Emirates åpnet direkterute mellom Oslo og Dubai. Bonusfeber var med på Emirates jomfrutur fra Oslo, og fikk omvisning på Emirates hovedkvarter.

Bonusfeber på Emirates HQ
Bonusfeber på Emirates HQ

Vi håper å kunne arrangere lignende turer i 2015, så følg med på Bonusfeber.no dersom dette høres interessant ut. Nytt av året er også at man nå kan velge bookingklasse hos SAS gjennom Widerøes nettsider. Etihad setter standarden for luksus ombord i et fly ved å introdusere en 38 kvm leilighet ombord i deres Airbus A380. Dessverre for gullkortjegere har nå «letteste vei til gullkort» med Aegean Miles & Bonus blitt vanskeligere.

Mange av våre forummedlemmer har reist mye i året som gikk, og i denne forumtråden kan du se hvor mye folk faktisk har reist. Bidra gjerne med egne tall.

Dette var en ørliten oppsummering av noen få av de hundrevis av sakene vi har omtalt i år. Dersom du nettopp har oppdaget denne siden, anbefaler vi å titte litt rundt i arkivet hvor du vil finne mange godbiter. Ta også bruk av vårt forum, hvor du vil finne et vell av nyttig informasjon. 2015 vil bli et meget spennende år for Bonusfeber, hvor vi vil introdusere en rekke spennende tiltak som vil komme våre lesere til gode.

Da gjenstår det bare å si tusen takk for at du følger med på Bonusfeber.no, og et riktig godt nyttår til alle!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *