Tjen 1 000 EuroBonus-poeng på å leie en film

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS EuroBonus skifter stadig ut samarbeidspartnere, hvilket betyr nye og spennende måter å tjene bonuspoeng på uten å fly. Det kan lønne seg å følge med på slike partnertilbud, siden dette kan gi lettjente bonuspoeng på kontoen. Om du ikke har anledning til å følge med på slike ting, så anbefaler vi ihvertfall å følge med på Bonusfeber.no. Vi følger nemlig med for deg!

En av de nyeste EuroBonus-partnerne er Film2Home, som nå tilbyr 1 000 EuroBonus-poeng for den første filmen du leier. Påfølgende filmer gir ett poeng i opptjening per krone du bruker på filmleie. Hver tiende film du leier gir ti ganger den normale opptjeningen. Hvis den tiende filmen du leier koster 39 kroner, tjener du altså 390 poeng.

Merk at Film2Home har filmer som koster helt ned i 3 kroner, så her er det mulig å skaffe seg 1 000 bonuspoeng til en fantastisk lav pris!

Dersom du leier kun én film til 39 kroner hver måned, vil du i løpet av et år opptjene 1 720 bonuspoeng.

Regnestykke:
Første film: 1 000 poeng
De åtte neste à 39 poeng: 312 poeng
Den tiende filmen: 390 poeng
Totalt: 1 720 poeng

Dette er ikke dårlig opptjening for å leie 10 filmer. Hvis du kun bruker tre kroner på den første filmen, vil din samlede utgift for disse poengene komme på 354 kroner. Dette gir en opptjening på 4,9 poeng per krone, hvilket regnes for å være meget bra.

For å opptjene EuroBonus-poeng må du opprette en konto hos Film2Home og gå inn på «instillinger». Her kan du legge inn ditt EuroBonus-nummer (kun tallene).

Når du har registrert deg vil du også motta en epost som inneholder en rabattkode på 20% for leie av din første film.

Du kan klikke deg inn på tilbudet gjennom denne linken.

Duskutér dette tilbudet i vårt forum her.

 

Denne artikkelen er oversatt fra vår søsterside Bonusfeber.dk, og er skrevet av Flemming

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *