LETTERE Å TJENE EUROBONUSPOENG ONLINE

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som de fleste sikkert allerede vet så er det mange flere måter å tjene SAS EuroBonuspoeng på enn bare ved å fly med SAS eller deres partnere. Faktisk så er det ofte ved å fly man tjener færrest poeng. En reise til Stockholm gir deg f.eks. kun 250 poeng, mens du kan tjene 3.000 poeng på et avisabonnement og som ofte koster langt mindre end reisen til Stockholm.

Et av de områdene som mange overser der man kan opptjene mange bonuspoeng er online handel. Det er ikke alltid like lett å holde oversikten, men nå har det kommet et verktøy som kan gjøre det lettere å opptjene EuroBonuspoeng på nettet. Vær dog oppmerksom på at slike poeng er ekstrapoeng og ikke teller mod opptjening av status. De kan derimot brukes på alt av uttak som bonusreiser osv.

Selv om vi generelt har stor fokus på å opptjene bonuspoeng på det meste vi foretar oss, så må vi innrømme at det hender vi overser en opptjeningsmulighet i en webbutikk. For det første er det ganske vanskelig å få oversikt over hvilke butikker som tilbyr poeng for kjøp og for det andre så er det faktisk kun de færreste butikker som “skilter” med det på deres egen shop. Oversikten over butikker som gir poeng finnes f.eks. ikke på SAS’ egen hjemmeside sammen med de øvrige partnere, men på en side som drives av «Plusdeal». Det finnes altså ikke noen enkel og oversiktlig oversikt over opptjeningsmulighetene. Og det kan være ganske vanskelig å finne frem til shoppingportalen.

Men mulighetene til ekstra EuroBonuspoeng er faktisk mange flere enn de fleste tror. Det er nemlig mulig å tjene bonuspoeng på f.eks. skriverpatroner, sminke, sportstøy, hvitevarer, mobiltelefoner, bøker, sko, møbler, kaffe og masse annet.

For å minimere risikoen for å overse en webshop som tilbyr bonuspoeng, har det nå kommet et nytt verktøy fra SAS Onlineshopping – Eurobonus Finder. Norwegian Reward og KickBack.no har allerede slike plugins, og nå følger altså EuroBonus etter.

Dette verktøyet er en liten “plugin” som du kan installere i din nettleser og så snart du befinner deg på en side som tilbyr poeng, vil du automatisk få beskjed om det. Denne plugin’en kan benyttes hvis du bruker en av følgende nettlesere:

SupportedBrowsersEB

 

 

 

 

Den er ganske enkel å installere. Du går til nedlastningssiden, huker av for at du har lest betingelsene og klikker “Last ned og installer”. Deretter vil denne plugin’en automatisk installere seg i din nettleser. Når den er installert, vises den med et lite SAS-ikon øverst i høyre hjørne i nettleseren din. Nå kan du logge inn på din EuroBonus-konto i Eurobonus Finder og vil deretter få beskjed når du er på sider som tilbyr opptjening av EuroBonuspoeng.

EuroBonusFinderLogin

 

Slik ser det ut når du er på en side hvor det er mulig å opptjene EuroBonuspoeng, med et blått banner på toppen:

EB_Vita

 

 

F.eks. her på Vita.no’s hjemmeside får man automatisk beskjed om at man kan opptjene 50 poeng per 100 NOK benyttet hos dem. Smart og enkelt.

Men det mangler fremdeles en enkel og oversiktlig løsning når man bruker mobilen. En SAS EuroBonus onlineshopping-app hadde vært fin for å få oversikt. Tatt i betraktning at omkring halvparten av brukerne idag bruker sin mobil til å surfe på nettet med, og ikke sin PC, så er det noe vi håper også kan tilbys i løpet av kort tid.

Denne plugin’en er helt klart et godt hjelpemiddel for ikke å overse EuroBonus opptjeningsmuligheter. Vi har dog ikke testet det over lengre tid, men vi håper at det generelt kjører mer stabilt end SAS’ egen hjemmeside. For hvis det er en plugin som gir feilmeldinger osv. i tide og utide og er ustabilt, så blir det raskt avinstallert. Men foreløpig får det en sjanse.

Idéen er riktig god og har blitt brukt med stort hell for både Norwegian Reward og KickBack.no, så nå må stabiliteten vise om plugin’en overlever i vår nettleser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *