Torsdag 8 sept: Kveldens «Now or Never»-tilbud fra SAS

på plass igjen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For enkelte vil det å vente på torsdagens «Now or Never»-tilbud fra SAS være trøstepremien når Viking-Lotto kupongen ikke gikk gjennom dagen før. Og idag byr SAS på virkelig noen godbiter det kan være vel verd å lete etter.

Som vanlig må billettene bestilles innen midnatt. Reiseperioden for dette tilbudet er fra 6. november til 31. mars, så her skulle det være gode muligheter til å finne seg en billett til en billig penge. Vi klipper destinasjoner og priser fra SAS sin hjemmeside. Prisene har utgangspunkt i Oslo:

080916-01

Frister det med en tur til en kanariholme i løpet av vinteren kanskje? Eller hva med en storby-weekend. Her er det priser som burde passe de fleste. Og 3 interkontinentale destinasjoner for under 3 000 kroner er jo bare supert! Selv om prisene gjelder fra Oslo, vil vi anbefale at du sjekker prisene fra ditt hjemsted. Det kan godt være det ikke er så mye dyrere derfra.

Husk også at du tjener EuroBonus-poeng selv på disse kampanjeprisene når du reiser med SAS. Så da er det bare å komme igang med å lete etter priser.

PS: Sjekk om ikke prisene allerede ligger ute hvis du leser dette før kl 1800 i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *