Travelhack 2014: Har du en idé til en ny reise-app?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Travelhack 2014 er en innovasjonskonkurranse for digitale tjenester som kan gi folk en bedre reiseopplevelse. Konkurransen arrangeres av NSB og forskningsprosjektet «Mobile applikasjoner underveis». I konkurransen er det fem fiktive personer med forskjellige behov. Din utfordring er å finne opp en digital løsning som kan forenkle deres reise.

Mange av våre lesere er særdeles reisevante, og kan sikkert kjenne seg igjen i en av de fiktive karakterene. Flere av dere har sikkert på deres mange reiser tenkt noe slikt som «åååh, kunne ikke noen ha funnet opp en app som gjør denne prosessen lettere?». Kanskje har du allerede en idé som murrer i bakhodet?

Fra Travelhack.no:

Viktige datoer i konkurransen er:

  • 8. februar -1. april: Meld på ditt lag og leverer en kort beskrivelse av ditt konsept inkludert hvem du vil lage tjenesten for
  • 1. april – 7. mai: Utarbeide konseptdesign
  • 9-10. mai: Travelhack 2014 på NSB Kompetansesenter i Drammen: Åpen presentasjon av de beste konsept for jury og kåring av vinner

Hva kan du vinne? Reisegavekort, støtte til realisering gjennom anerkjennelse, kontakter, eksponering, mulighet for kommersialisering samt veiledning fra NSB, til en verdi av 40.000 kr.

Les mer om konkurransen på Travelhack.no

Har du en idé men ikke et team? Har du kunnskap innen programmering men ingen idé? Eller har du rett og slett bare lyst til å være med? Bruk gjerne vårt forum til å sette sammen et team. Vi i Bonusfeber.no heier på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *