Uber: Få gratis transport verd 200 kroner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sjåførtjenesten Uber lokker nå med $30 i kreditt for nye medlemmer. Tilbudet varer til og med 23. november, så benytt anledningen før det er for sent.

For å sikre seg $30 i kreditt må man verves av noen som allerede bruker tjenesten. Ikke nok med at det nye medlemmet får $30 i kreditt, men den som verver får samme beløp! Sistnevnte forutsetter at det nye medlemmet faktisk har tatt i bruk tjenesten, så denne kreditten godskrives først når det nye medlemmet har tatt sin første tur. En typisk vinn-vinn-situasjon altså. USD 30 tilsvarer i skrivende stund omtrent 200 kroner.

For å oppnå $30 i kreditt må første tur finne sted før midnatt 23. november. Etter 23. november faller vervingskreditten ned til $20, så det lønner seg å benytte tjenesten innen den tid. $20 er i utgangspunktet en veldig generøs startkreditt, så det er ingen grunn til å ikke ta tjenesten i bruk, selv om det skjer etter 23. november.

Vi har testet Uber tidligere, og det er en særdeles enkel og brukervennlig måte å komme seg fra A til B på.

Klikk her for å lese vår artikkel om Uber.

(Vær obs på informasjonen om adresse og valuta nederst i artikkelen. Selv har jeg valgt Tyskland som land, for å motta kreditt i Euro. Det er Ubers kundeservice som sa at det måtte gjøres slik.)

Siden undertegnede får sin lønn i form av karma og Facebook-likes, settes det pris på om dere benytter vervekode cvy9l. Klikk her for direkte link.

Vi setter også pris på om dere liker og deler våre artikler på Facebook, så flest mulig mottar vårt glade budskap.

Klikk her for å komme til vår Facebook-side.

Du kan utveksle erfaringer med Uber i vårt forum her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *