UNICEF og flyselskapet Norwegian i utvidet samarbeid

samarbeid

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I ti år har UNICEF Norge og Norwegian hatt et tett samarbeid for å hjelpe vanskeligstilte barn verden over. Nå utvides avtalen mellom UNICEF og Norwegian til også å omfatte UNICEF i Sverige, Danmark og USA. Det innebærer flere kampanjer og gir enda flere medarbeidere i Norwegian mulighet til å være med og hjelpe.

– I tråd med Norwegians internasjonale vekst er det naturlig at vårt samarbeid med UNICEF også utvides til flere land. Samtidig er dette en fin måte å markere ti år med godt samarbeid mellom Norwegian og UNICEF Norge, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Signaturpartnerskap og samarbeid

Norwegians signaturpartnerskap med UNICEF innebærer en rekke felles aktiviteter som har til formål å hjelpe vanskeligstilte barn i form av innsamlingskampanjer og andre aktiviteter. Norwegian og UNICEF har i flere år sendt et fullastet fly med skolemateriell og nødhjelp til deler av verden påvirket av krig og konflikt, blant annet verdens nest største flyktningleir, Za’atari i Jordan og Den sentralafrikanske republikk. Norwegian har også en funksjon på nettsidene som gir passasjerer mulighet til å donere penger til UNICEF når de bestiller flybillett. Siden juni 2015, har Norwegians passasjerer gitt over ni millioner kroner til UNICEFs arbeid for barn via denne løsningen. De ansatte i Norwegian støtter også UNICEF i form av at den årlige julegaven går til organisasjonen.

– I løpet av de ti årene vi har samarbeidet har vi hatt mange spennende kampanjer som har skapt en bedre fremtid for barn over hele verden. Vi er veldig glade for å utvide samarbeidet slik vi kan nå ut til enda flere barn, sier generalsekretær Camilla Viken i UNICEF Norge.

norwegian.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *