Vinn ubegrenset antall flyreiser til Alpene i ett år

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordmenn drømmer om Alpene, men blir hjemme i skisesongen

I en ny undersøkelse av Skandinavers skivaner kommer det frem at hele 60 prosent av nordmenn drømmer om å ha mer sol, dagslys og utfordrende skiløyper enn hva det norske klimaet og alpinanleggene kan tilby. Flyselskapet SWISS tar nå skidrømmene på alvor, og gir bort et ubegrenset antall gratis flyturer til Alpene i ett år til én heldig vinner gjennom sin «Runaway Skis»-konkurranse.

9d09db_Utfordrende_alpinl_yper_i_Alpene

I løpet av en lang vinterperiode ser ikke vi på den nordlige halvkule mye til solen, og i en ny undersøkelse kommer det tydelig frem at nordmenn gjerne skulle sett mer til sol, dagslys og varmere temperaturer på sine alpinturer. Hele 60 prosent sier at sol, dagslys og værforhold er de viktigste faktorene når de velger destinasjon i skisesongen, og 29 prosent setter spennende og utfordrende skiløyper høyt på listen. Til sammenlikning svarer kun 11 prosent at «after-ski» og atmosfæren på feriestedet er viktig.

Majoriteten (52 prosent) velger likevel å holde seg i hjemlandet i løpet av skisesongen, til tross for at det i undersøkelsen kommer frem at de ønsker seg skieventyr utenfor landegrensene. Årsaken er antakelser om at ferie til Alpene og liknende destinasjoner både vil være dyrt og vanskelig å organisere.

6a95db_Sol_og_varmt_klima_p_skiferie_i_Alpene

SWISS oppfyller skidrømmen

Med direkteruter og produkttilbud, spesialiserer flyselskapet SWISS seg på skientusiaster som reiser til Alpene, og nordmenn er en viktig kundegruppe.

– Det er viktig for oss å holde oss oppdatert på skivaner og preferanser i Skandinavia. Derfor er denne undersøkelsen så interessant for oss, fordi den viser at 52 prosent av nordmenn blir i landet når de skal på skiferie fremfor å leve ut sine drømmer, rett og slett fordi de tror at en tur til Alpene vil være for dyr og vanskelig å få til, sier Urs Limacher, Director & Head of Sales Nordics for SWISS.

Med direkteruter fra Oslo til Zürich og Genève kan nordmenn på en kjapp og komfortabel måte ankomme en skidestinasjon som oppfyller deres ønsker om sol, dagslys og heftige alpinbakker. Tur/retur-billetter fra Oslo til Zürich kan bestilles på swiss.com fra 1570 kroner. Inkludert i prisen er bagasje, frakt av ski- og snowboard-utstyr samt gratis mat og drikke ombord.

I dag starter også SWISS sin «Runaway Skis»-konkurranse på Facebook, hvor én heldig vinner kan få sine drømmer om skiferie i Alpene oppfylt, med et ubegrenset antall gratis flyreiser til Alpene i ett år.
Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde av dine «runaway skis» på denne Facebook-siden.

Lykke til!

 

(Bilder fra SWISS/Related.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *