Nyåpnet VIP-tjeneste på Oslo Lufthavn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Noen av dere har kanskje allerede lagt merke til det? VIP-huset som ligger like ved hovedporten på Oslo Lufthavn. Et ganske lite, men fasjonabelt «hus» som tidligere har vært forbeholdt kongelige og spesielt prominente gjester. Nå har Oslo Lufthavn åpnet for at alle som ønsker kan få VIP-tjeneste ved avreise eller ankomst med rutefly. Men det koster litt..

VIP-huset ligger, som nevnt, like ved hovedporten på Oslo Lufthavn. For de som ikke er lommekjente på flyplassen kan man enklere forklare at du kan se bort mot VIP-huset om du er på utenlandspiren og ser mot høyre når du trør utover mot riktig gate. For mange av oss vil nok nettopp dette blikket bort mot VIP-huset være det nærmeste du kommer, men om du ønsker å reise «rojalt» for en dag har du nå muligheten.

Man kan kjøre direkte til VIP-huset og man slipper derfor helt å benytte seg av de vanlige flyplassfasilitetene. Her kan man kjøre helt frem til det som best kan beskrives som en personlig mini-terminal med egen lounge, hvor du kan slappe av før VIP-tjenesten kjører deg til flyet i en av sine BMW’er. Ankomst kan også ordnes og man blir da fraktet til VIP-huset mens personale fikser bagasjen din. Dette høres unektelig spennende ut og er kanskje det nærmeste vi kommer en førsteklasse lounge på hjemlige trakter?

Copyright: Avinor / OSL
Copyright: Avinor / OSL

Oslo Lufthavns egne hjemmesider kan du blant annet lese at:

«I VIP-huset blir du møtt i døren av din egen VIP-koordinator. Sikkerhetskontrollen er avskjermet og helt uten kø. Innsjekk, boardingkort og bagasjehåndtering tar andre seg av, så dette behøver du ikke å tenke på.

Du blir fulgt til en egen privat lounge eller salong. I VIP-huset er det en behagelig og rolig atmosfære og du kan regne med en hyggelig ventetid fram til flyet er klar til avgang.

Når flyet er klart til avgang blir du hentet og kjørt direkte til gate med privat transport. Vi følger deg fra bilen og inn i flyet».

Copyright Avinor/OSL
Copyright: Avinor / OSL

Om du lurer på hva som tilbys av tjenester må vi også her støtte oss til OSL’s egen beskrivelse:

«Loungene er behagelig innredet med komfortable salonger. De fleste har utsikt til flyside, slik at aktiviteten på flyplassen kan beskues. Det er topp moderne utstyrte møterom tilgjengelig.

I hver av loungene er det enkel servering. Din egen lille kaffe-/ te buffet med sjokolade, nøtter og frukt,  og mineralvann.

Ved behov før/etter en flyreise har huset dusjfasiliteter tilgjengelig».

Denne tjenesten høres jo absolutt fristende ut og vil garantert gi en eksklusiv start eller slutt på reisen. Men millionspørsmålet gjenstår. Hvor mye må du vri ut av madrassen for å få ta del i noe slikt? Jo, ca. 5000 riksdaler, eller nærmere bestemt 4995,- for første reisende og deretter et tillegg på 1995,- pr. person utover dette. Er det verdt det? Det kommer vel an på hvor mye penger man har?!

Interessert i å lese mer? Se mer info på Oslo Lufthavns egne hjemmesider!

Har du benyttet deg av tjenesten? Post gjerne din erfaring på vårt diskusjonsforum..

(Hovedbilde – Copyright Avinor / OSL)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *