Bestill Widerøe-kortet – få 20 000 EuroBonus ekstrapoeng gratis!

Widerøe-kortet fra Monobank

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Widerøe-kortet fra Monobank har kanskje ikke fått så veldig mye oppmerksomhet hos oss. Nå er de imidlertid ute med en kampanje som gjør kortet langt mer interessant. Bestiller du kortet nå får du nemlig 20 000 gratis EuroBonus ekstrapoeng. Uten å betale en krone hvis du gjør alt riktig.

Widerøe-kortet fra Monobank konkurrerer på mange måter mot SAS EuroBonus MasterCard. Du får 10 poeng per 100 kroner for alle kjøp i Norge, 15 poeng for kjøp i utenlandsk valuta og 20 poeng per krone for flybilletter kjøpt hos Widerøe. Dette gjelder også når du kjøper flybilletter fra andre flyselskap.

Widerøe-kortet kan også brukes med mobile betalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay.

Widerøe Bombardier Dash 8-Q400
Du får 20 SAS EuroBonus ekstrapoeng når du kjøper flybilletter hos Widerøe, også fra andre flyselskaper. Foto: Widerøe

20 000 EuroBonus-poeng – helt gratis!

I forbindelse med at flyselskapet Widerøe fyller 85 år har Widerøe og Monobank en kampanje hvor nye kunder kan få opptil 20 000 SAS EuroBonus ekstrapoeng.

Du får 8 000 ekstrapoeng etter at første transaksjon er gjennomført og første faktura er betalt. Deretter mottar du 2 000 poeng per måned i seks måneder dersom kortet er i bruk. Kortet må være i bruk hver måned for at du skal få poengene.

Siden kortet har gratis årsavgift første år, så får du disse poengene helt gratis. Så lenge du betaler hele saldo på forfall naturligvis.

Widerøe-kortet

Widerøe-kortet fra MonobankDersom du samler EuroBonus-poeng og ikke har all verdens forbruk er Widerøe-kortet et godt alternativ SAS EuroBonus MasterCard. Poengopptjeningen er stort sett den samme, men årsavgiften er lavere for Monobanks kredittkort.

Widerøe-kortet gir deg gebyrfrie uttak i utlandet og tilgang til Tryg Legehjelp døgnet rundt, uansett hvor i verden du er. Gode apper for Android og iOs, samt støtte for mobil- og klokkebetaling trekker også opp.

Du finner mer informasjon om Widerøe-kortet og kampanjen på Monobank sin nettside.

Vi har også en egen tråd om Widerøe-kortet på forumet vårt.

Kommentar

  1. Annonym sier

    Forsøkte å bestille korte via appen. Appen låser seg og kaster en ut. Ringte monobank. De nevner noe om nye rettningslinjer for kredittkort fra myndighetene. Derfor har de lagt ned søknadsprosessen for nå. De mente det var uheldig at dette skjedde i kampanjeperioden deres og de vet ikke om de er tilbake innen deres kampanje periode for widerøe kortet. Opplevde det litt som om de ikke helt har oversikten. Syntes det er leit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *