Widerøe.no med ny bookingside for ungdomsbilletter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En av mine dårligst bevarte «hemmeligheter» må være min lojalitet til Widerøe.no som bookingside. Jeg bruker nesten utelukkende Widerøe når jeg skal booke billetter med SAS, for eksempel.

Selv om bookingdialogen til nå har vært meget lett å navigere og benytte seg av, har Widerøe Internett nå lansert en egen side for ungdomsbilletter. På www.wideroe.no/ungdom kan du nå bestille ungdomsbilletter, og om en avgang skulle være utsolgt i V-klasse (ungdomsbillettklassen) så er det lett å velge vanlige økonomi eller fleksible billetter.

Den nye bookingsiden kan brukes til bestilling av ungdomsbilletter med SAS og Widerøe, innenriks og til/fra Skandinavia og Europa. Hvis du skal bestille ungdomsbilletter på SAS sine langdistanseruter, må du fortsatt benytte deg av SAS.no.

BOOoslBookingeksempel – Bodø-Oslo

Ved første øyekast er det en funksjonalitet som mangler, nemlig mulighet til å velge datoer fra en «fane» over avgangene, slik man får opp når man søker på ungdomsbilletter, direkte fra forsiden til Widerøe.no.

Skjermbilde 2015-03-17 kl. 22.26.02
Eksempel på bookingdialog med datofaner

I tillegg synes jeg destinasjonsvelgeren, hvor man må velge fra en rullgardinmeny, var litt tungvinn. Når jeg prøvde å skrive inn navnet på byen og/eller flyplasskoden, hoppet den litt villkårlig frem og tilbake.

Hvis disse to småtingene rettes opp, tror jeg dette kan bli et fint verktøy for ungdom som ønsker å reise med SAS og Widerøe!

Bli med i diskusjonen om Widerøe og ungdomsbilletter på Bonusfeber-forumet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *