Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det ble en meget godt besøkt hotellåpning da hotellgjester og Bodøs befolkning endelig kunne tre inn dørene på nybygde Wood Hotel på Rønvikfjellet i Bodø.


To år etter byggestart kunne Wood Hotel Bodø åpne dørene med stappfulle bookingbøker for både de 177 gjesterommene og -leilighetene og restauranten ATTME. I tillegg var det mange bodøværinger som ville se det nye hotellet i byen og nye Café Turisthytta

Foto: Wood Hotel Bodø – Strawberry Group

Vi kunne ikke drømt om en bedre åpningsdag. Det er fantastisk å se den store interessen og entusiasmen vi møter hos dem som sjekker inn som de første gjestene våre, men spesielt alle de som husker gamle Turisthytta og som er glad for at det igjen er liv på toppen av Rønvikfjellet.

Kenneth Stensland, direktør ved Wood Hotel Bodø.

Inn på topplista

Foruten grunnmuren er hele bygget oppført i tre, noe som i seg selv har vakt stor interesse. Samtidig var det mange som gledet seg til å se utsikten fra takterrassen i åttende etasje hvor man finner gym, sauna, velværeavdeling og oppvarmet utendørsbasseng.

Bodø har fått en ny attraksjon. Tenk å ligge og plaske i bassenget med utsikt mot Lofoten i den ene retningen og Børvasstindan i den andre. Wood Hotel Bodø seiler rett inn på topplista over spektakulære og unike opplevelser i Strawberry. Her har vi fått et fantastisk hotell med en magisk beliggenhet, og jeg er overbevist om at dette kommer til å bli en suksess.

Petter A. Stordalen, eier av Strawberry Group.

Tar med seg historien

I syvende etasje ligger hotellets restaurant, ATTME, som er et samarbeid med Nord Matstudio drevet av tre lokale kokker med to ganger Bocuse d’Or Europa-vinner Christian André Pettersen i spissen. Trioen står også bak konseptet til Café Turisthytta på bakkeplan, hvor den gamle Turisthytta, som stod på tomten tidligere, lever videre.

Jeg tør å ta store ord i bruk om mat- og drikketilbudet vårt. Her får man nordnorske råvarer og tradisjoner med en moderne vri i ATTME. Her serverer vi også frokost med en fantastisk utsikt, mens Café Turisthytta tar funksjonen og historien til det gamle bygget med seg og tilbyr påfyll før og etter en god tur i nydelig natur. Som bodøværing selv er det en drøm å få lov å ønske velkommen til alt dette.

Kenneth Stensland, direktør ved Wood Hotel Bodø.
Foto: Wood Hotel Bodø – Strawberry Group

Wood Hotel Bodø har 177 gjesterom og suiter, gym, sauna og utendørsbasseng i toppetasjen, stor restaurant med chambre séparée, fire møterom av ulik størrelse og kafé.

Foto: Strawberry Group / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *