10.000 poeng om du byter til Fjordkraft

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fjordkraft har fram til 14. april ein kampanje der du får 10.000 Eurobonuspoeng om du byter til dei som straumleverandør.

Kampanjen gjeld for «Eurobonus-avtalen» og varer fram til fredag. Eurobonus-avtalen har ein månadspris på kr 39 og straumprisen er spot, med eit påslag på 4,49 ører/kWh.

Du finn kampanjen her og du finn fullstendige vilkår for avtalen her.

Skjermbilete frå kampanjesida

Særskilde vilkår for Eurobonusavtalen

  1. Strømprisen som leveres er Fjordkrafts Innkjøpspris. Med Innkjøpspris menes i denne avtalen: et timeveid gjennomsitt av spotprisen fra strømbørsen Nordpool per måned med tilhørende innkjøpskostnader i området der strømmen leveres.
  2. EuroBonus-avtalen har i tillegg et fast månedsbeløp som er uavhengig av strømforbruk og et variabelt påslag i øre per kWh. Det variable påslaget kan endres med 2 ukers varsel på Fjordkrafts internettsider eller i Min side. I samsvar med Lov om elsertifikater inneholder påslaget kostnader til kjøp av elsertifikater.
  3. Innkjøpsprisen for hver måned er kjent ca. 1 uke etter månedens utløp og offentliggjøres på våre nettsider.
  4. Avtalen løper til den blir sagt opp. Begge parter kan fritt si opp avtalen med 14 dagers varsel, uten at det foreligger krav om saklig grunn.
  5. Eurobonus-poeng kan bare gis en gang per strømanlegg.
  6. Kunden må betale bruddgebyr kr. 500,- dersom strømleveranse fra Fjordkraft i en periode på tre måneder fra leveransens oppstart ikke gjennomføres. Etter utløpet av tremånedersperioden løper avtalen til den sies opp. Begge parter kan fritt si opp avtalen med 14 dagers varsel, uten at det foreligger krav om saklig grunn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *