AirBerlin feirer julen med passasjerene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For femte år på rad feirer AirBerlin jul ved å dekorere et av flyene deres i juletema. Men det blir også mange andre små gaver til passasjerene i løpet av julemåneden.

I denne uken dekorerte AirBerlin et av deres Airbus A320-fly i juletema. Det tok seks mann en dag å gjøre dette i hangaren i Düsseldorf.

Søte overraskelser
Skærmbillede 2015-11-26 kl. 12.01.43Men utover å pynte et fly, så er det også mange andre små overraskelser til passasjerene i julemåneden. AirBerlins kjente sjokoladehjerter vil bli produsert i en spesiell juleutgave. Ialt 1,2 millioner sjokoladehjerter vil bli utdelt frem til jul. De er produsert av Lindt sjokolade og finnes i fem forskjellige utgaver.

Julekaker
AirBerlin vil også dele ut de såkalte Aachener Printen kaker til alle passasjerer på korte- og mellomlange ruter på opp til 4 timer. Disse kakene er en tysk julespesialitet som kan minne lidt om det vi kjenner som honninghjerter.

Julemat og drikke ombord
I julemåneden vil det også være mulig å bestille julemat ombord. Sansibar on Sylt har lenge vært leverandør av mat til AirBerlin. De har laget en spesiell julemeny som består av andebryst i appelsinsaus. Denne retten er tilgjengelig på flyvninger lengre end 1 time og koster ca. 12 euro.

På alle innenriksflyvninger i Tyskland samt flyvninger fra Tyskland til Østrike og Sveits vil det efter kl 16:00 også bli servert julegløgg.

Ta juletreet med gratis
På alle internasjonale ruter vil det være mulig å ta med et juletre på flyet gratis. Treet skal være i transportnett og må max. være to meter høyt. Dette skal dog reserveres pr. telefon minimum 48 timer før avreise.

Julekalender på hjemmesiden
Fra 1. desember vil du finne en julekalender på AirBerlins hjemmeside med daglige tilbud. Du kan se kalenderen i desember måned på airberlin.com/christmas

Konkurranse for flyspottere
Også flyspottere blir tenkt på i julemåneden hos AirBerlin. Hvis du tar et bilde av AirBerlins julefly og poster det på et av AirBerlins sosiale medier, så vil det jevnlig bli trukket lodd om premier blant alle som deltar. Husk å bruke hashtag #flyinghomeforchristmas
airberlin Weihnachtsflieger 2015_1

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Flemming Poulsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *