Singapore Airlines med ny rute fra Düsselforf

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines lanserer 21. juli 2016 en ny rute fra Singapore til Düsseldorf (etter godkjenning av myndighetene). Flyturen vil bli operert tre ganger per uke med den splitter nye Airbus A350-900. Düsseldorf er Singapores tredje destinasjon i Tyskland etter Frankfurt og München.

Rutetider
Düsseldorf-Singapore vil bli operert på tirsdag, fredag ​​og søndag. SQ337 har avgang kl 11:30 og ankommer Changi kl 06:10 neste dag. Ankomsttiden gir gode forbindelser til videreforbindelser til fly til andre land i Asia eller Australia / New Zealand. Returreisen, SQ338, går på mandag, torsdag og lørdag kl 23.30. Ankomst i Düsseldorf er neste morgen kl 06.30.

Reise klasser
Det vil være tre klasser ombord på deres Airbus A350; Business Class (42 seter), Premium Economy (24 seter) og Economy (187 seter). Alle tre klassene vil ha Singapore nyeste seter og den nyeste generasjonen av KrisWorld underholdningssystem.

Den nye ruten
Opprettelsen av ruten Düsseldorf Singapore kommer ikke overraskende. Flere andre asiatiske flyselskapene som ANA og Cathay Pacific har nylig åpnet ruter fra den tyske byen. Düsseldorf er også en Star Alliance hub med Lufthansa som stor operatør. Singapore Airlines har inngått et joint venture med Lufthansa på ruter fra Tyskland til Asia og Australia. Videre er markedet fra den tyske flyplassen høyt og flyplassen blir også brukt av mange nederlandske reisende.
For reisende fra den sørlige delen av Nederland er det absolutt et interessant alternativ å reise til Asia fra Düsseldorf, særlig ettersom prisene er billigere enn fra Amsterdam. Når den nye ruten starter vil både Amsterdam og Düsseldorf flightene bli operert av Airbus A350-900 Singapore Airlines forventes å øke flight frekvensen til Düsseldorf på et senere tidspunkt.

For reisende fra Norge vil det bety enda en mulighet til å fly Singapore Airlines. Fly man ut av Norge og via København kan man være i Düsseldorf allerede kl 0930 i god tid til å rekke avgangen kl 1130. Likeledes gir det jo gode muligheter for å komme videre til Norge på returen også.

Singapore Airlines har sitt eget bonusprogram som heter Kris Flyer. Men siden selskapet er medlem av Star Alliance, kan du også opptjene EuroBonus-poeng ved å fly med Singapore Airlines.

 

Opprinnelig skrevet av The Flying Dutchboy for insideflyer,nl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *