Se A380 lande i København og få goodiebag

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tiden når Emirates kommer til København med deres superjumbo, Airbus A380, for første gang nærmer seg. Flyet lander for første gang i København den 1. desember og skal fremover fly mellom København og Dubai daglig. Hvis du er i København denne dagen, og vil se flyet lande for første gang, så har du nå også muligheten for at få en goodie-bag fra Emirates.

For å markere innsettelsen av det store flyet på ruten til og fra København, så inviterer Emirates og Flyvergrillen til et felles arrangement denne dagen. Fra Flyvergrillen vil der være god mulighet til å se flyet lande og Emirates vil være til stede for dele ut goodie-bags til de første 100 som møter opp.

Flyet skal etter planen lande kl 12:20 den 1. desember. Men som alltid med flyplaner, så kan der skje endringer underveis. Emirates er på Flyvergrillen allerede fra kl 10:30 og vil her starte med å dele ut goodie-bags til de fremmøtte. Denne posen vil blant annet inneholde et termokrus som Flyvergrillen vil fylle opp med gratis varm kakao, så de fremmøtte kan holde varmen.

Første gang den store superjumbo landet i København var der møtt opp over 300 mennesker ved Flyvergrillen, så kom i god tid!

 

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Flemming Poulsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *