United Airlines gjeninnfører snacks på innenriksruter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Å fly innenriksruter i USA har vært en ganske kjedelig opplevelse, i hvert fall i økonomklassen der det eneste som har blitt servert har vært en drink. Den ned-skalerte servicen har også blitt en trend for mange flyselskaper her i Europa, men det er kanskje i ferd med å snu nå. United Airlines har i alle fall bestemt seg for å tilby snacks om bord.

Fra februar neste år vil United Airlines tilby gratis snacks i økonomiklasse på tusenvis av flyreiser i Nord- og Latin-Amerika.

På avganger før 09:45 vil bli servering en såkalt stroopwafel – En nederlandsk karamellfylt vaffel som er godt kjent for alle som flyr mye med KLM. Passasjerer som reiser senere på dagen vil bli tilbudt en snack, for eksempel en asiatisk blanding av ris kaker, sesamfrø pinner og wasabi erter.

«Vi fokuserer på de små og store tingene som vi vet er svært viktig for våre kunder og som kan forme din reiseopplevelse», sier Jimmy Samartzis, ansvarlig for mat og lounger i United Airlines. «Vi gjeninnfører gratis snacks som en del av vår globale sevcioe. Det tar også tjenesten til nivået hvor våre medarbeidere kan være stolte av å levere og gjøre en forskjell for våre kunder. «

 

 

 

UA+Asian-style+snack+mix-large

 

I tillegg til snacks strekker United seg til å tilby mat og gratis øl til flere destinasjoner i Latin-Amerika, og de har tidligere i år vedtatt å tilby flere måltider og gratis vin / øl i økonomiklassen langdistanseflightene.

Vi håper dette betyr at trenden har snudd og selskapene igjen er i ferd med å tilby kundene det de faktisk ønsker. Å få noe å tygge på er etterlyst og ikke minst et tidsfordriv lengre flyreiser, og kan være med å forsvare billettprisen. Hvem følger etter i USA og følger SAS etter sin allianse partner? Dette er tross alt lang vei mellom Skandinavia og Sør-Europa.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *