United Airlines gjør ære på Star Wars med eget fly og ny sikkerhetsvideo

United Airlines Boeing 737-800 Star Wars Livery

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet United Airlines har inngått et samarbeid med Star Wars: The Rise of Skywalker, for å tilby både kunder og ansatte en mulighet til å oppleve den kjente filmsagaen på nært hold på bakken, i lufta og i hele flyselskapets galakse.

Fra og med november vil United ta deg med til en galakse langt, langt borte, når flyselskapet avduker en Boeing 737-800 i flunkende ny Star Wars-dekor. Det er ikke bare på utsiden dette flyet skiller seg ut, også om bord skal den nye filmen feires med en helt ny opplevelse. United vil blant annet by på amenity kit i Star Wars-tema og en helt ny sikkerhetsvideo med karakterer fra filmen. I tillegg vil selskapets MileagePlus-kunder få muligheten til å kjøpe billetter til den amerikanske kinopremieren på Star Wars: The Rise of Skywalker, gjennom MileagePlus Exclusives.

– United Airlines og Star Wars har samme mål, og det er å føre folk sammen og forene verden, sier Mark Krolick, markedsdirektør i United Airlines. – Vi er svært glade for å få samarbeide om markedsføringen av det siste kapittelet i Skywalker-sagaen, samtidig som vi får hjelp av våre venner i Star Wars-universet til å demonstrere sikkerheten om bord for våre kunder og kollegaer.

Uniteds nye sikkerhetsvideo.

Følg Star Wars-flyet på FlightAware

Uniteds Star Wars-fly er dekorert med flere kjente elementer fra film-universet, både utenpå flyet og i kabinen. Reisende vil også bli møtt med den kjente musikken fra filmene når de kommer om bord. De av oss som ikke får sjansen til å fly med dette flyet, kan likevel følge flygningene gjennom tjenesten FlightAware. Det vil flyet vil være lett gjenkjennelig som en X-Wing.

Følg United Airlines' Star Wars-fly på FlightAware.com
Følg flyet på FlightAware.com

Den nye sikkerhetsvideoen som skal vises om bord vil også inneholde musikk, scener og ikoniske karakterer fra Star Wars-universet.

Dette er ikke første gang United Airlines allierer seg med superhelter og populære filmer. Så sent som i vår flyselskapet hjelp fra Spiderman i sin siste sikkerhetsvideo.

Foto: United Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *