United Airlines bruker Spider-Man i ny sikkerhetsvideo

United Airlines Spider-Man sikkerhetsvideo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mange flyselskaper tar i bruk kreative virkemidler for å passasjerene til å følge med på sikkerhetsdemonstrasjoner og sikkerhetsvideoer. United Airlines lanserte denne uken en ny sikkerhetsvideo, hvor selveste Spider-Man har fått en av hovedrollene.

Fra og med 1. juni vil United Airlines vise en ny sikkerhetsvideo om bord i sine fly. I den nye filmen spiller superhelten Spider-Man en viktig rolle. Sikkerhetsvideoen er en del av et større kommersielt samarbeid mellom flyselskapet og Sony Pictures. Foruten å fange passasjerenes oppmerksomhet, skal sikkerhetsvideoen også promotere den nye Spider-Man-filmen som har premiere i sommer.

Som en del av samarbeidet med Sony Pictures kommer det også et Spider-Man amenity kit i Polaris Business Class og eksklusive tilbud for MileagePlus-medlemmer.

Fokus på sikkerhetsrutiner

Foruten sikkerhetsinstruksjoner fra flyselskapets egne ansatte, har filmen også gjesteopptredener fra flere rolleinnehavere i filmen.

– I flere tiår har Spider-Man vist oss hvor viktig det er å bruke sine krefter på å gjøre gode gjerninger og gjøre mennesker trygge. Vi mener at vårt største ansvar også er å gjøre våre kunder og vår besetning trygge om bord i våre fly, sier Markedssjef i United Airlines Mark Krolick. – Vi er glade over at Spider-Man og hans venner, sammen med våre ansatte, på en kreativ måte hjelper oss med å rette oppmerksomheten mot våre viktige sikkerhetsrutiner.

Spider-Man amenity kit

Fra og med juni vil reisende i United Airlines Polaris Business Class få utdelt eksklusive Spider-Man-inspirerte komfortpakker. Den nye komfortpakken inneholder øyebind, sokker, lommetørkler, øreplugger, tannbørste og penn, i Spider-Man-tema. Komfortpakken inneholder det man vanlilgvis finner av hudpleieprodukter, designet eksklusivt for United Airlines.

Fra og med i dag kan MilegaPlus-medlemmer også bruke bonuspoeng til å by på billetter til en eksklusiv premierefest på Spider-Man: Far From Home i Los Angeles 26. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *