Qatar Airways frir til fotballfans med ny sikkerhetsvideo

Robert Lewandowski og Jason Thorpe Qatar Airways' nye sikkerhetsvideo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways har lansert en ny sikkerhetsvideo, spekket med fotballegender fra fortid og nåtid. Den nye videoen vil være å se om bord hos flyselskapet før nyttår.

I stedet for manuelle sikkerhetsdemonstrasjoner brukes sikkerhetsvideoer i stadig større grad, spesielt gjelder dette for større flytyper. Flyselskapene går stadig nye veier for å få passasjerenes oppmerksomhet rundt sikkerheten om bord. Mens United Airlines har brukt karakterer fra Star Wars-universet og superhelten Spiderman for å få passasjerene til å følge med, henvender Qatar Airways seg til fotballfans med en ny stjernespekket sikkerhetsvideo.

– Hos Qatar Airways setter vi sikkerhet først og vi vil forsikre oss om at alle, også de som reiser ofte med oss, tar seg tid til å se sikkerhetsvideoen, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Qatar Airways, Salam Al Shawa. – Dette fantastisk kreative konseptet fra 180 Kingsday fanger passasjerenes oppmerksomhet, samtidig som det faktisk er morsomt tilskudd til underholdningstilbudet om bord. Vi er sikre på at sikkerhetsvideoen både vil informere og underholde passasjerer i alle aldre.

Marcos Evangelista de Morais, bedre kjent som Cafu

Sikkerhet formidles best med humor

I den nye sikkerhetsvideoen kan du blant annet se fotballstjerner som brasilianske Neymar Jr, Bayern Münchens Robert Lewandowski og AS Roma-legenden Cafu. Fotballspillerne ledes gjennom sikkerhetsrutinen av trener og kitman, som spilles av den britiske TV-stjernen Jason Thorpe og skuespilleren Ross Hatt. Videoen, som er satt i spillergarderoben før kampstart, viser blant annet Lewandowski demonstrere redningsvestene og Cafu som hjelper en yngre versjon av seg selv med oksygenmasken. 

Neymar Jr
Neymar Jr går gjennom sikkerhetsinformasjonen for QSuites.

Videoen er regissert av Peter Lydon, som også har skrevet manus i samarbeid med det anerkjente kreative byrået 180 Kingsday.

– Humor har vist seg å bedre hukommelsen. Da kan det ikke finnes noen bedre måte å formidle denne viktige informasjonen på enn å gjøre det morsomt, sier Kalle Hellzen, kreativ leder i 180 Kingsday.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *