Qatar Airways øker flyfrekvensene til flere destinasjoner for vintersesongen

Qatar Airways Airbus A350-1000

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Passasjerer som planlegger vinterferier til USA, Europa og Asia med Qatar Airways i desember 2023 og januar 2024 kan umiddelbart dra nytte av et større utvalg og sømløs tilkobling til spennende destinasjoner over hele verden.

Qatar Airways fortsetter å utvide sitt voksende nettverk med økte flyfrekvenser, i tide for vintersesongen. Passasjerer som planlegger å slappe av på hvite sandstrender eller oppdage en livlig ny by, kan nå glede seg over flere spennende alternativer når de bestiller reisene sine.

Bedre tilkobling til Bangkok Amsterdam, Barcelona, Beograd og Miami, gjennom den prisbelønte Hamad International Airport, er for øyeblikket tilgjengelig for bestilling på www.qatarairways.com.

Konsernsjef for Qatar Airways, Engr. Badr Mohammed Al-Meer, sa:

Qatar Airways er et flyselskap som kontinuerlig forbedrer sine tilbud til forretnings- og fritidsreisende over hele verden. Det prisbelønte flyselskapet er stolt av å kunngjøre sine utvidede flyfrekvenser til sitt stadig voksende nettverk, og vi ser frem til å se passasjerene våre nyte bedre tilkobling over hele verden via vår hjemmebase, Hamad International Airport, fra og med denne vintersesongen.

Engr. Badr Mohammed Al-Meer, Konsernsjef for Qatar Airways.

Qatar Airways nettverksøkninger:

  • Bangkok – fra 35 ukentlige til 38 ukentlige fra 15. desember 2023.
  • Miami – fra 7 ukentlige til 10 ukentlige fra 13. januar 2024.
  • Amsterdam – fra 10 ukentlige til 14 ukentlige fra 16. desember 2023.
  • Beograd – fra 7 ukentlige til 10 ukentlige fra 23. desember 2023.
  • Barcelona – fra 18 ukentlige til 21 ukentlige fra 01. januar 2024.

Fra vintersesongen 2023/2024 Oslo økes kapasiteten fra Oslo fra syv til 12 flyvninger per uke.

Det utvidede utvalget av flyalternativer over et globalt nettverk med over 170 spennende destinasjoner muliggjør sømløs tilkobling gjennom den prisbelønte Hamad International Airport i Doha.  Det er en av få mellomøstlige knutepunkter som knytter seg til alle seks kontinenter.

Foto: Qatar Airways
Kilde: Pressemelding

Kommentar

  1. Sigmund Sedolfsen sier

    Heisan. Jeg er rullestolbruker 24/7 og planlegger tur til Los angeles eller San fransisko sommer/høst 2024 Tur/retur. Planlegger opphold på ca 2 måneder i USA. Jeg er avhengig av god benplass og nærme WC fasiliteter.
    Hva vil reisekostnaden bli omtrentlig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *